0515 559019
info@bintmakelaardij.nl

Wilt u een relatie met uw makelaar?

Die vraag klinkt u wellicht wat vreemd in de oren, en nee u bent niet beland op Tinder voor makelaars 🙂  Een zoektocht naar de juiste makelaar, is enigszins te vergelijken met het zoeken naar een geschikte partner. Wat vindt je belangrijk in de andere persoon? Een vertrouwd gevoel, een prettige persoonlijkheid, een vlotte babbel, begripvol, zelfverzekerd, je steun en toeverlaat; allemaal zaken die zowel op uw partner als op uw makelaar van toepassing kunnen zijn. Belangrijk is wat van deze kenmerken bij je past.
 

WAT IS VOOR MIJ BELANGRIJK?

Je doet er goed aan om van te voren voor jezelf op een rijtje te zetten welke zaken voor jou belangrijk zijn.Naast de hoogte van de vraagprijs en de courtage, gaat het hierbij om zaken waarin de makelaar zich onderscheidt. Zoekt je een vertrouwensband? Of wil je een meer zakelijk contact? Wil je dat de makelaar de verkoop helemaal voor je uitvoert? Of zoek je een coach die je  begeleidt bij het verkoop- en/of aankoopproces?
 

HOEVEEL MAKELAARS NODIG IK UIT? 

Wanneer je drie verschillende makelaars uitnodigt kun je een goede vergelijking maken. Nodig zeker niet meer dan drie makelaars uit. Bekijk het zo; wanneer je  een kind vijf snoepjes geeft, weet hij niet meer welke hij moet kiezen. 
 

WELKE MAKELAARS VRAAG IK OP GESPREK?

Misschien heb je uit het verleden al goede of minder goede ervaringen. Vraag ook eens bij je vrienden, buren en collega’s, en stel de vraag eens in je netwerk op Facebook of Twitter. Op funda.nl kun je reviews lezen – geschreven door echte klanten- over makelaars bij jou in de omgeving. De ervaringen van anderen kunnen je helpen  bij het maken van een gefundeerde keuze. 

De keuze voor een makelaar is een heel persoonlijke. Ik hoop dat ik je op weg heb kunnen helpen in de zoektocht naar de makelaar die het beste bij je past!