0515 559019
info@bintmakelaardij.nl

Verkoop of verhuur van jouw bedrijfsruimte

Je zoekt een koper of huurder voor je bedrijfsruimte. Steeds meer verkopers of verhuurders oriënteren zich om de verkoop/ verhuur (deels) zelf te doen. En inderdaad, er is veel te vinden online, behalve één ding; ervaring. Met ervaring komt marktkennis en gevoel voor timing. Met ervaring komt een groot netwerk, rust en zekerheid. Wij hebben die ervaring, we verstaan ons vak als geen ander. Of het nu gaat om een winkel, kantoor, magazijn, loods, horeca- of recreatieobject, Bint bedrijfsmatig vastgoed is je partner bij verkoop of verhuur. Wij zijn betrokken, deskundig, flexibel en geven een passend advies waarbij we ook “out-off-the-box” durven denken. Immers; sommige oplossingen verdienen nu eenmaal wat inlevingsvermogen, haaks denken en alternatieve benaderingen.

Uiteraard maken wij gebruik van alle beschikbare middelen om jouw object onder de aandacht van potentiële kopers of huurders te brengen. Ons netwerk, de juiste internet sites zoals FundaInBusiness.nl, brochures, excellente en uitgekiende promotie en ruime tijden voor bezichtigingen (ook in de avond) zijn daar een voorbeeld van.
 

Wij beginnen altijd met een gratis gesprek

Wanneer je serieuze plannen hebt om een bedrijfspand te verkopen of te verhuren, bespreken wij graag de mogelijkheden met je. Graag bieden wij jou een gratis waardebepaling aan zodat je direct een reëel beeld krijgt van de huidige waarde. Op basis hiervan kun je een duidelijke en onderbouwde beslissing nemen.

Wat kan Bint voor jou betekenen?

Interesse om bovenstaande eens vrijblijvend met ons door te nemen? Loop dan eens binnen bij ons kantoor in de binnenstad van Sneek, maak een afspraak via email of telefoon of vul onderstaand formulier in. Liever een andere locatie? Wij komen graag bij je langs.