0515 559019
info@bintmakelaardij.nl

Je huis verkopen

‘Hoe snel is mijn huis verkocht’ en ‘Voor hoeveel kan ik het verkopen?’ zijn vragen die veel gesteld worden door toekomstige huizen-verkopers. Het antwoord hierop is helaas niet zo makkelijk. ‘Hoe is de markt op dit moment?’ en ‘Hoe verkoopklaar is het huis?’ zijn vragen die eerst beantwoord moeten worden. Daarna gaan we verder met de positionering. Voor ieder te verkopen woning gaan we op zoek naar de beste manier om deze in de markt te zetten. Of je nu een huis of een appartement te verkopen hebt, wij zijn dé makelaar voor jou!

Kennismaken

Wij begrijpen heel goed dat je ons eerst beter wil leren kennen. Hiervoor plannen wij graag eerst een vrijblijvende kennismakingsgesprek in. We bespreken de verkoopprijs, en de verkoopstrategie van jouw woning. Overtuigd? dan zetten wij graag het verkoop proces in gang.

De prijs

Natuurlijk is jouw ‘thuis’ van onschatbare waarde voor jezelf en wil je natuurlijk een zo hoog mogelijke vraagprijs zien. Wij zijn professionals in het bepalen van de marktwaarde van jouw woning. We halen het onderste uit de kan voor jou!

Ready… set… go!

Ons doel is om je volledig te ontzorgen tijdens het verkoopproces. Wij zijn gedurende het hele proces, maar natuurlijk ook daarna, jouw aanspreekpunt. Hierdoor kun je fijn met een wijntje op het terras gaan zitten, terwijl wij het huis verkopen!

Makelaarsteam

Om een optimale verkoop te garanderen werken wij met korte lijnen. Doordat we een klein team hebben en elkaar op de hoogte houden weten we hoe de stand van zaken is omtrent jou huis. Op deze manier is een zorgvuldige continuïteit van het verkoopproces gegarandeerd. Daarnaast houden we een heel uitgebreid digitaal dossier bij waarin we alles vastleggen. Uiteraard is dit dossier ook voor jou inzichtelijk. 

Deskundig

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Onze makelaar-taxateur is VastgoedCert gecertificeerd en al vele jaren actief in ons werkgebied. 

Ruime bezichtigingsmogelijkheden

Bint makelaars en taxateurs biedt ruime mogelijkheden aan met betrekking tot het bezichtigen van woningen of het voeren van een verkoopgesprek. Dit kan in de zomerperiode op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur. In de winter doen wij na 17.00 geen verkoopbezichtigingen meer omdat we vinden dat kijkers een huis bij daglicht moeten zien. Je hebt immers maar één keer de kans voor die eerste indruk. In het belang van een voorspoedige verkoop van een woning kunnen wij desgewenst afspreken op zaterdag. Wij nemen hiervoor de tijd!

Effectieve promotie van je woning

Bij de verkoop van woningen draait het óók om de presentatie. Wij besteden hier veel, heel veel, aandacht aan.

 Wat kan je onder andere van ons verwachten?

  • Stylingadvies door een professionele stylist;
  • Uitmuntende professionele foto’s, video en 360 graden foto’s die de woning perfect weergeven;
  • Een stijlvolle digitale brochure;
  • Een raam of tuinbord, waardoor voorbijgangers meteen zien dat jouw woning te koop staat;
  • Vermelding op de bekendste woonsites.

Daarnaast maken wij waar mogelijk gebruik van e-mailmarketing en sociale media om jouw woning extra te promoten.
Indien gewenst kunnen wij jouw woning ook via online advertenties op bijvoorbeeld Facebook meer zichtbaarheid geven. Dankzij onze strategische online aanpak komen onze woning direct onder de aandacht bij een grote groep relevante mensen.

Duidelijke communicatie

Een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject is essentieel. Bezichtigingen en andere afspraken worden standaard door ons per email bevestigd. Regelmatig evalueren wij met jou de verkoop en stellen – indien nodig – de verkoopstrategie bij.

Onze dienstverlening eindigt niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn dan kan je uiteraard nog steeds bij ons terecht.

Resultaat

Uiteindelijk draait het om het behaalde resultaat. Een graadmeter hiervoor zijn de beoordelingen welke onze klanten ons geven. Gemiddeld worden wij gewaardeerd met een 9,5! Een beoordeling waar we best een beetje trots op zijn!. 
Wil je de beoordelingen lezen? Klik dan hier.

Meer informatie over verkopen?

Interesse om bovenstaande eens vrijblijvend met ons door te nemen? Loop dan tijdens onze openingstijden eens binnen bij ons kantoor in de binnenstad van Sneek of vraag meer informatie via onderstaand email formulier of telefonisch op 0515 559019.