0515 559019
info@bintmakelaardij.nl

Een agrarisch bedrijf of landbouwgrond verkopen of verhuren?

De agrarische markt heeft met een complexe en regelmatig wijzigende regelgeving te maken. Bij de verkoop of verhuur van agrarisch onroerend goed gaat het vaak om meer dan de grond, inventaris en/of opstallen. Fiscale aspecten, betalingsrechten en fosfaatrechten maar ook bestemmingsplannen of bijvoorbeeld milieunormen kunnen een rol spelen.

Of het nu om bedrijfsverplaatsing, bedrijfsbeëindiging of bijvoorbeeld bedrijfsopvolging gaat, een gedegen totaaladvies is noodzakelijk. De agrarisch makelaar van Bint agrarisch vastgoed kan je hierbij bij uitstek helpen. Jouw wensen, eisen en mogelijkheden worden verwerkt in begeleiding op maat, op basis van duidelijke afspraken.

Wij behartigen jouw belangen en toetsen het onroerend goed aan allerlei normen om zodoende de verkoop- of verhuurpositie zo goed mogelijk te onderbouwen. Uiteraard brengen wij jouw object perfect onder de aandacht van potentiële kopers, middels ons netwerk, brochures, relevante internetsites en mond-op-mond reclame. Met een schat aan ervaring en hulp van diverse informatiebronnen weten wij in hoeverre de prijzen reëel is. Ook de looptijd van vergelijkbare objecten is bekend. Dit is belangrijke informatie in het onderhandelingsproces en bepaalt mede het succes van de verkoop-/ verhuuropdracht.

Wij beginnen altijd met een gratis gesprek

Wanneer je serieuze plannen hebt een melkveehouderij, woonboerderij of landbouwgrond te verkopen of te verhuren, bespreken wij graag de mogelijkheden met jou. Graag bieden wij je dan ook een gratis waardebepaling aan zodat je direct een reëel beeld krijgt van de huidige waarde. Op basis hiervan kun je een duidelijke en onderbouwde beslissing nemen.

Interesse in zo’n gesprek? Loop dan tijdens onze openingstijden eens binnen bij ons kantoor in de binnenstad van Sneek of maak een afspraak via onderstaand formulier of telefonisch. Liever een andere locatie? Wij komen graag bij je langs.