0515 559019
info@bintmakelaardij.nl

Kopen / Huren

Om je bedrijfsactiviteiten goed uit te kunnen voeren, ben je op zoek naar een geschikte bedrijfsruimte. Of het nu gaat om de aankoop of huur van een winkel, kantoor, magazijn, loods, horeca- of recreatieobject, de bedrijfsmatig makelaar van Bint bedrijfsmatig vastgoed kan je hierin begeleiden. Wij zijn betrokken, deskundig, flexibel en geven een passend advies en durven ook “out-off-the-box” te denken. Immers; sommige oplossingen verdienen nu eenmaal wat inlevingsvermogen, haaks denken en alternatieve benaderingen. Jouw bedrijfseisen en mogelijkheden worden verwerkt in begeleiding op maat, op basis van duidelijke afspraken.

Vaak heb je zelf al enkele criteria opgesteld waaraan de bedrijfsruimte moet voldoen. Graag nemen wij deze criteria kritisch met je door en vullen wij deze zo nodig aan. Daarnaast overleggen wij met je over de juiste locatie, gewenste voorzieningen, de bereikbaarheid, fiscale mogelijkheden, jouw groeiambities etc. Zo ontstaat er een duidelijk programma van eisen waaraan de toekomstige bedrijfsruimte moet voldoen.

Wij beginnen altijd met een gratis gesprek

Wanneer je serieuze plannen hebt om een object te kopen of te huren, bespreken wij graag de mogelijkheden met jou. Op basis hiervan kun je een duidelijke en onderbouwde beslissing nemen. 

Wat kan Bint voor jou betekenen?

Interesse om bovenstaande eens vrijblijvend met ons door te nemen? Loop dan eens binnen bij ons kantoor in de binnenstad van Sneek, maak een afspraak via email of telefoon of vul onderstaand formulier in. Liever een andere locatie? Wij komen graag bij je langs.