0515 559019
info@bintmakelaardij.nl

Zekerheid in taxeren

In de agrarische sector gaat het zelden om een simpele taxatie. Vrijwel altijd zijn een waardebepaling en advies nauw met elkaar verbonden en vloeit de een uit de ander voort. Of het nu om een relatief simpele of zeer complexe taxatie gaat, Bint vastgoed taxateurs verzorgt voor jou een complete rapportage toegespitst op het doel van de taxatie. 

Ons taxatierapport

Bestemmingsplannen, milieu- of stikstofnormen, de flora- en fauna wet. Steeds meer zijn deze zaken bepalend voor de weg die je met jouw agrarisch bedrijf inslaat. Dit soort procedures, richtlijnen of plannen van de overheid of nutsbedrijven kunnen van invloed zijn op de vestiging en exploitatie maar ook op uitbreiding van het bedrijf. De agrarisch taxateur van Bint vastgoed taxateurs besteedt in het taxatierapport en advies uitgebreid aandacht aan eventueel relevante plannen of normen.

Onze taxateur Germ Wijnia is NRVT – kamer Agrarisch Vastgoed –  gecertificeerd Register Taxateur agrarisch vastgoed. Onze taxatierapporten worden daardoor door een vrijwel alle Nederlandse financieringsinstellingen geaccepteerd, waaronder de Rabobank en de ABN AMRO Bank. Daarnaast zijn wij hierdoor een gewaardeerd partner bij minnelijke taxaties met de belastingdienst, bijvoorbeeld bij bedrijfsovername of -beëindiging.

Meer informatie over taxaties?

Omdat een agrarische taxatie in Friesland meestal complex is beginnen wij altijd graag met een gesprek om het vraagstuk in kaart te brengen. Heb je interesse in zo’n gesprek? Loop dan tijdens onze openingstijden eens binnen bij ons kantoor in de binnenstad van Sneek of vraag meer informatie via onderstaand formulier of telefonisch op 0515 559019.

Agrarische taxatie aanvragen

Laat bericht achter via het onderstaande formulier of neem direct contact met ons op.

Vul hier eventueel een extra opmerking of toelichting in.
Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring