0515 559019
info@bintmakelaardij.nl

Een agrarisch bedrijf of landbouwgrond kopen of huren?

De agrarische onroerend goed markt heeft met een complexe en regelmatig wijzigende regelgeving te maken. Bij de aankoop of huur/pacht van agrarisch onroerend goed draait het vaak om meer dan de grond, inventaris en/of opstallen. Fiscale aspecten, fosfaat- en stikstofproblematiek maar ook bestemmingsplannen of bijvoorbeeld vergunningen kunnen een rol spelen.

Of het nu om bedrijfsverplaatsing, bedrijfsuitbreiding of bijvoorbeeld bedrijfsopvolging gaat, een gedegen totaaladvies is noodzakelijk. De agrarisch makelaar van Bint agrarisch vastgoed is deskundig en betrokken en daardoor bij uitstek de juiste partij om jou terzijde te staan. Jouw wensen, eisen en mogelijkheden worden verwerkt in begeleiding op maat, op basis van duidelijke afspraken.

Wij behartigen jouw belangen en toetsen het onroerend goed aan allerlei normen om zodoende jouw positie zo goed mogelijk te onderbouwen. Met een schat aan ervaring en hulp van diverse informatiebronnen weten wij in hoeverre de vraagprijs reëel is. Ook de looptijd van vergelijkbare objecten is bekend. Dit is belangrijke informatie in het onderhandelingsproces en bepaalt mede het succes van de opdracht.
 

Wij beginnen altijd met een gratis gesprek

Wanneer je serieuze plannen hebt een melkveehouderij of landbouwgrond te kopen of te huren, bespreken wij graag de mogelijkheden met je. 

Interesse in zo’n vrijblijvend gesprek? Loop dan tijdens onze openingstijden eens binnen bij ons kantoor aan het Grootzand 48 in de binnenstad van Sneek of maak een afspraak via email, onderstaand formulier of telefonisch. Liever een andere locatie? Wij komen graag bij je langs.