0515 559019
info@bintmakelaardij.nl

Voor een deskundige taxatie van je (nieuwe) huis

Iedereen krijgt er wel eens mee te maken, het laten taxeren van onroerend goed. Wanneer je een hypotheek afsluit of oversluit bijvoorbeeld. Of als een van je kinderen je woning wil kopen of wellicht bij een erfenis.

Wanneer onze taxateur bij je langs komt kijkt deze eerst naar je woning zelf: de staat van onderhoud, inhoud, woonoppervlakte, de constructie, de kwaliteit van de gebruikte materialen en de mate van isolatie. Ook wordt onderzocht wat de de mogelijke rechten en plichten zijn die op de grond rusten, wat de bestemming is van de grond, wat het energielabel is, of er vervuiling bekend is en hoe de ligging, omgeving en overige omstandigheden de waarde van je woning beïnvloeden. Denk hierbij aan prijsontwikkelingen in de markt of (toekomstige) bestemmingsplannen.

Je ontvangt tenslotte een uitgebreid taxatierapport dat we, indien nodig, graag aan je toelichten.

De taxateurs van Bint vastgoed taxateurs

Onze taxateurs zijn gecertificeerd door het NRVT om taxaties ten bate van financieringen te mogen uitvoeren. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het NWWI welke onze woningtaxaties valideert (keurt) en erop ziet toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.
Een door Bint vastgoed taxateurs uitgebrachte woning taxatie wordt geaccepteerd door alle Nederlandse financiers. 

Een taxatie aanvragen?

Om direct een taxatie aan te vragen vul je onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met je op voor het maken van een afspraak. Eerst meer informatie ontvangen? Loop dan tijdens onze openingstijden eens binnen bij ons kantoor in de binnenstad van Sneek of vraag meer informatie via onderstaand email formulier of telefonisch op 0515 559019.

Taxatie aanvraag

Laat bericht achter via het onderstaande formulier of neem direct contact met ons op.

Vul hier eventueel een extra opmerking of toelichting in.
Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring