0515 559019
info@bintmakelaardij.nl

Je huis verhuren

Speel je met het idee om een huis te gaan verhuren én ben je dan op zoek naar een proactieve betrokken makelaar? Dan komen wij graag bij je langs zodat wij met jou onze werkwijze kunnen bespreken en op welke manier wij je woning in de markt kunnen gaan zetten om tot een optimaal resultaat te komen.

Wij zorgen voor een nette huurder

Doordat wij een ruim aantal huurwoningen in beheer hebben staan er altijd potentiële huurders bij ons ingeschreven. Alle kandidaat huurders worden zorgvuldig door ons gescreend op financiële draagkracht, persoonlijke omstandigheden en betrouwbaarheid.

Wat kan Bint voor jou betekenen?

Als verhuurpartner regelen we alles voor je. Desgewenst plaatsten wij de woning op Funda, of een ander social media kanaal. We begeleiden de bezichtigingen, doen de onderhandelingen en kunnen eventuele verbouwingen voor je regelen. We zorgen voor het opstellen en ondertekenen van alle juridische stukken en de huurovereenkomst. We regelen de sleuteloverdracht en controleren of de eerste huur en de waarborgsom zijn overgemaakt. Indien gewenst informeren wij je over de jaarlijkse huurprijsindexering. En mocht een huurder opzeggen, dan kunnen wij zorgen voor de eindinspectie, afhandeling én een nieuwe huurder.