0515 559019
info@bintmakelaardij.nl

Gratis zoekopdracht voor het vinden van jouw woning

De agrarische markt heeft met een complexe en regelmatig wijzigende regelgeving te maken. Bij de aankoop of huur/pacht van agrarisch onroerend goed draait het vaak om meer dan de grond, inventaris en/of opstallen. Fiscale aspecten, betalings- en fosfaat maar ook bestemmingsplannen of bijvoorbeeld milieunormen kunnen een rol spelen. Of het nu om bedrijfsverplaatsing, bedrijfsuitbreiding of bijvoorbeeld bedrijfsopvolging gaat, een gedegen totaaladvies is noodzakelijk. De agrarisch makelaar van Bint makelaardij is deskundig en betrokken en daardoor bij uitstek de juiste partij om jou terzijde te staan. Jouw wensen, eisen en mogelijkheden worden verwerkt in begeleiding op maat, op basis van duidelijke afspraken.

Wij beginnen altijd met een gratis gesprek

Wanneer je serieuze plannen heeft een melkveehouderij of landbouwgrond te kopen of te huren, bespreken wij graag de mogelijkheden met je. 

Interesse in zo’n vrijblijvend gesprek? Loop dan tijdens onze openingstijden eens binnen bij ons kantoor aan de Hooiblokstraat 3 in de binnenstad van Sneek of maak een afspraak via email, onderstaand formulier of telefonisch. Liever een andere locatie? Wij komen graag bij je langs.

Gratis zoekopdracht

1Contactgegevens
2Zoekcriteria