Kaepwei 5 Gaastmeer

0515 559019
info@bintmakelaardij.nl

Kaepwei 5 Gaastmeer

€ 1.475.000 k.k.

Omschrijving

Temidden van de Friese meren mogen wij deze camping met eigen haven, botenstalling en ruime woning aanbieden. Landelijk gelegen op een perceel van meer dan 35.000 m² met directe ontsluiting naar de Sânmar.

Een unieke kans voor de recreatieondernemer die wil wonen en werken in het mooie Friesland, maar mede door de woonbestemming, ook voor de zoeker van rust die landelijk en aan open vaarwater wil wonen de perfecte optie.

Het is mogelijk het geheel “going concern” met de huidige camping en stallingsplaatsen over te nemen.

Welkom op de Kaepwei 5 in Gaastmeer!

Het aangebodene bestaat uit:

Woning met aanpandige loods:
Het betreft de voormalige boerderij met bedrijfswoning. De voormalige stelpboerderij is gesloopt in 2016 waarbij het voorhuis bewaard is gebleven. Aan de achterzijde is een nieuwe loods gerealiseerd met een gedeeltelijk nieuwe bedrijfswoning waarin de woonkeuken, slaapkamer, badkamer, berging en receptie zijn gerealiseerd. Het voorhuis is momenteel niet in gebruik en zou een nieuwe indeling kunnen krijgen.

Camping:
De toeristische- en seizoensplaatsen zijn verdeeld over vijf toer- en 35 seizoensplaatsen voorzien van 16 ampère elektra. Er is een watertappunt op het terrein aanwezig en de plaatsen beschikken over internet via wifi verbinding. Bestemmingsplanmatig zijn 25 toeristische plaatsen toegestaan.
Op de camping is tevens een Tiny House gerealiseerd, geschikt voor 4 personen.

Sanitair:
Het sanitairgedeelte is een modern verwarmd douche- en toiletgebouw met dames- en herengedeelte en aan de buitenzijde een afwasplaats. Een technische gang scheidt het dames- en herengedeelte. Hier zijn de CV, boiler en stortbakken van wc’s bereikbaar. Het voorste gebouwdeel is eveneens geïsoleerd en voorzien van een tegelvloer en schuifdeuren aan de voorzijde. In het seizoen in gebruik als recreatieruimte en buiten het seizoen voor stalling en opslag.

Haven:
Eigen haven met ca. 27 ligplaatsen en voorzien van een steiger. Aan de zijde van de Sânmar voorzien van een zwemsteiger.

Stallingsloodsen:
De boten en caravanstalling bestaat uit twee naast elkaar gebouwde loodsen (ca. 1980 en ca. 2002) De voorgevel van de rechter loods is recentelijk (2022) vernieuwd en voorzien van een overheaddeur. In het voorste gedeelte is een paardenbox aanwezig in een geïsoleerd gedeelte van het gebouw. De linker loods is deels voorzien van een verdiepingsvloer ten bate van stalling van sloepen en visboten. Op het dak van deze loods liggen 62 zonnepanelen.

Werkplaats:
De werkplaats is gedeeltelijk geïsoleerd ten aanzien van wanden en dak. De constructie is van staal met Unidek dakplaten en betonvloer. In de voorgevel zijn schuifdeuren en een loopdeur aanwezig.

Perceel agrarische grond:
Een perceel landbouwgrond ter grootte van 14.170 m².

– Energielabel –
De woning heeft een energielabel G. Voor de overige opstallen is geen energielabel beschikbaar.

– Publiekrechtelijke bestemming –
Het getaxeerde heeft ter plaatse van de opstallen de bestemming “Wonen-Woonboerderij” waarbij op een deel van het perceel de functieaanduiding “specifieke vorm van recreatie – kleinschalig kampeerterrein” is toegestaan. Op dit deel zijn in de periode 15 maart tot 1 november 25 kampeermiddelen toegestaan.
Ter plaatse van de eigen haven is de bestemming “water” met de functieaanduiding “ligplaats”.
Ter plaatse van het perceel landbouwgrond is de bestemming “agrarisch”

Of het door koper beoogde gebruik binnen het bestemmingsplan valt, dient door de koper zelf bij de gemeente te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en) van overheidswege dient door koper zelf en voor eigen rekening te geschieden.

– Bodeminformatie –
Bij bodemloket is geen negatieve informatie bekend omtrent een eventuele bodemverontreiniging. Verkoper heeft geen bodemonderzoek uitgevoerd. Het staat koper vrij om, voor eigen rekening, een bodemonderzoek te laten uitvoeren.
Asbest: in 2018 zijn de asbestdaken gesaneerd en vervangen voor niet asbesthoudende dakplaten.

– Koopovereenkomst aspecten –
* Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
* Koopovereenkomst: Gebaseerd op het model Koopovereenkomst voor Bedrijfsmatig Onroerend Goed, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen (NVM).
Onderdeel van de koopovereenkomst is een “niet-zelf-bewoning” en een “as-is-where-is” clausule.
* Notaris: Ter keuze koper

Meer informatie:
www.campinggaastmeer.nl
www.stallingheeg.nl

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u eens komen kijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor. Zo kunnen wij in overleg met u een geschikte dag en tijdstip plannen.

Disclaimer:
Deze informatie (inclusief bijlagen) van Bint bedrijfsmakelaars is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.
Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Onderhandelingen en verkoop vinden dan ook pas plaats onder het uitdrukkelijke voorbehoud van het verkrijgen van definitieve goedkeuring van onze opdrachtgever.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 1.475.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1932
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan vaarwater, aan water, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
226 m²
Perceel
35.490 m²
Inhoud
1.500 m³

Indeling

Aantal kamers
7 kamers (4 slaapkamers)
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Schuifpui

Energie

Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie
Verwarming
Cv ketel, houtkachel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Heeg G 22
Oppervlakte
14710 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HEE04-G-22
Perceelnaam
Heeg G 68
Oppervlakte
2200 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HEE04-G-68
Perceelnaam
Heeg G 69
Oppervlakte
2025 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HEE04-G-69
Perceelnaam
Heeg G 111
Oppervlakte
1415 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HEE04-G-111
Perceelnaam
Heeg G 674
Oppervlakte
15140 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HEE04-G-674

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Garage

Capaciteit
2 auto's
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand