De Opper - Aquavive 0 ong Heeg

0515 559019
info@bintmakelaardij.nl

De Opper - Aquavive Heeg

Koopsom € 219.000 Vrij op naam

Omschrijving

Wonen op het water
Leven op het water
Het ultieme gevoel van vrijheid.

Ongestoord genieten van ruimte en rust op het water, de prachtige ongerepte natuur of de gezelligheid in de jachthavens. Dat is voor iedere water(sport)liefhebber het ultieme vakantiegevoel. Wekenlang aaneengesloten toeren op het water komt steeds minder voor. Een schip wordt steeds meer een ‘thuishaven’ vanwaar men allerlei (watersport)activiteiten onderneemt. Hierbij is steeds meer luxe en comfort gewenst. De vrijheid van verblijven op het water met alle luxe binnen handbereik. Te gebruiken voor recreatief, Long stay of voor permanente bewoning. De Aqua is een officieel CE gekeurd schip.
U dient te beschikken over een officiële ligplaats om de Aqua Vive te mogen neerleggen waarbij wij locaties in Heeg, Warns, Maasbracht of Amsterdam aanbieden. De kosten voor deze ligplaats locaties zijn niet opgenomen in de koopsom.

Namens opdrachtgever bieden wij aan AQUAVIVE BOATS.

Duurzaam wonen op het water, het kan met AquaVive Boats. De actualiteit rondom woningtekorten en het veranderende klimaat vraagt om een oplossing. Tijdelijk of voor de langere termijn, er is behoefte aan woonruimte in Nederland. De AquaVive is energiezuinig en biedt een riante leefruimte aan 4 tot 6 personen.

– De AquaVive Boats worden gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen met gebruik van duurzame materialen;
– De schepen worden kant en klaar geleverd op locatie, er is dus geen sprake van bouw gerelateerde stikstofuitstoot;
– Elke AquaVive kan worden voorzien van zonnepanelen en watermakers zodat deze volledig energieneutraal zijn;
– Door het plug-and-play systeem zijn de AquaVive Boats op elke locatie neer te leggen;
– Bij een stijgend waterpeil houdt men altijd droge voeten;
– Klaar voor een groene toekomst!
– Er zijn ligplaatsen beschikbaar in Heeg (De Opper), Warns, Maasbracht en Amsterdam.

INTERIEUR
De AquaVive biedt een riant leefoppervlak en is geschikt voor vier tot zes personen. Ideaal voor een gezin met kinderen of voor een echtpaar dat graag de mogelijkheid wil hebben om gasten uit te nodigen. Bij de indeling van de AquaVive is veel aandacht besteed aan maximaal comfort en optimale ruimtebeleving. Er is gebruik gemaakt van duurzame materialen en mooie grote ramen voor een goede lichtinval en zicht tijdens het varen. De AquaVive wordt volledig in Nederland ontwikkeld en gebouwd.

INDELING
De AquaVive beschikt over een royale living met een fantastisch uitzicht over het water. Vanuit de living heeft u middels de glazen pui toegang tot een sfeervol terras. De open keuken is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. De AquaVive beschikt over 3 aparte slaapvertrekken, waarvan de master bedroom direct toegang biedt naar het (achter)terras. De luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, badkamermeubel en een designradiator. Het toilet beschikt over een fonteintje en mechanische ventilatie. Doordat de AquaVive zeer compleet is uitgevoerd, geniet u van een maximaal comfort aan boord.

ROMP
De AquaVive Boats zijn gebouwd met een uniek kooiconstructiesysteem van staal waardoor het geheel niet tordeert bij harde wind. Dit voorkomt op lange termijn lekkage bij ramen en verbindingen.

– Materiaal: Gelast staal 6 mm.
– Afmetingen: 14,90 meter x 4,60 meter (l x b). Voorzien van spanten, motorbun, bolders en met poeder coating beschermde reling v.z.v. hardhouten bovenrand met toegangsmogelijkheid. Inclusief ondersteuningspalen t.b.v. dakconstructie, ondersteuningsbalken staal t.b.v. vloerdelen.
– Conservering: het gehele buitenschip is gecoat met 300 mu 2-laags verf systeem (zwart), binnenzijde een 1-laags systeem (grijs), voorzien van 10 aluminium anodes van 2,5 kg.
– Binnenzijde bak voorzien van ventilatie.
– De bak heeft een stalen dekterras. Het overige vloeroppervlak is uit hout opgetrokken.
– Benedendeks is er ruimte voor voorzieningen zoals accu pakketten, tanks e.d.
– De opbouw is voorzien van een unieke stalen kooiconstructie waardoor bij de laatste stormen de opbouw niet tordeert en de dubbelglas ramen intact blijven

DE BOVENBOUW WORDT ALS VOLGT OPGEBOUWD:

BOVENBOUW:
Vloer
Deze bestaat uit een cassette vloer opgebouwd met aan de onderzijde OSB 10 mm. Balklaag 38 x 140 mm. v.z.v. isolatiedeken 120 mm. (R=3). Bovenkant 18 mm.
Spano, afgewerkt met een geheel doorlopende vinyl vloerbekleding (type voorkeur: Interfloor Dynamic Concrete 553).

Buitenwanden
Deze worden opgebouwd met SLS 38x89mm, 10 mm. constructieplaat aan de buitenzijde en een 20 mm. (gewolmaniseerde) regel. Daarop een damp-remmende folie
met aan de buitenzijde open gevel red cedar rabat. Tussen de regels komt 90 mm. Rockwool Vario (R=2,4) met daarop een damp-werende folie. De binnenzijde wordt afgewerkt met 10 mm. gips beplating.

Binnenwanden en kozijnen
De 6 stuks binnenwanden hebben een hoogte van 240 cm. De binnenwanden bestaan uit regelwerk 70 x 50 mm. en 70 mm. isolatie, met aan de beide zijde gips 12,5 mm. beplatingen. Diverse binnenwanden hebben ingebouwde wand contactdozen en licht schakelaars. In één van de tussenwanden wordt gebruik gemaakt van 100 mm. constructieplaat tussen de gipsbeplating, dit i.v.m. de stabiliteit. Indeling; zie tekening.

De binnendeur kozijnen zijn stalen opdek kozijnen (afgelakt in kleur RAL 9016), met afgelakte opdek deuren 78 x 211,5 cm. inclusief hang- en sluitwerk. De deuren van het
toilet en de badkamer kunnen afgesloten worden.

Terrassen en buitenplafond
– Het terras wordt uitgevoerd in 25 x 145 mm. vloer v.z.v. hardhouten antislip vloerdelen.
– De buitenplafonds van de overkappingen worden uitgevoerd met 6 mm. volkern platen, kleur RAL 7016. Op een regelwerk van behandeld vuren 22 x 50 mm.

Afwerking natte gedeelte
– Het toiletgedeelte bestaat uit een zwevend toilet ombouw.
– De doucheruimte is voorzien van kwaliteitskranen en een glazen afscheiding.
– Douche en toilet zijn geheel bekleed met Fibo Trespo platen in twee verschillende kleuren.

Afwerking wanden en schilderwerk
Alle wanden en plafonds worden uitgevlakt, voorzien van glasvezelbehang en vervolgens in 2 kleuren gezet. De bovenbouw heeft overal vloerplinten, deze worden samen met de kozijnen geschilderd.

Sanitair, elektra, verwarming en keuken
– De verwarming gebeurt d.m.v. radiatoren (met afdekkap) welke gevoed worden door een gas CV-combi installatie. Het warmwater wordt geleverd d.m.v. dezelfde combigas installatie. Het vuilwater wordt weggepompt via een zware vuilwaterpomp. De gehele bovenbouw is voorzien van riolering met een uitloop naar buiten d.m.v. de vuilwaterpomp. Deze uitvoer kan aangesloten worden op het daarvoor bestemde riool of er wordt een vuilwatertank geïnstalleerd.
– Het geheel is voorzien van diverse ingebouwde lichten, beschikt over ruim voldoende wandcontacten en schakelaars. De zekeringskast is weggewerkt in de meterkast.
– De luxe keuken bestaat uit een bovenkast, onderkasten / bar met onderkasten, aanrechtblad, ingebouwde koelkast, RVS combi gaskookplaat/oven/vaatwasmachine en RVS afzuigkap, 2 legplanken hangend aan plafond.
– De doucheruimte heeft een vinyl plakvloer op afschot, thermostaat douchekraan, luxe wasmeubel, verlichte spiegel en een elektrische afzuiging. De wc heeft een zwevend toilet en natuurlijke ventilatie.
– Optie: elektrisch met of zonder zonnepanelen.

Indeling
De indeling bestaat uit de volgende vertrekken:

– ruime hoge woonkamer voorzien van dimbare led spots en een ruime hoeveelheid stopcontacten.
– open keuken.
– afsluitbare technische ruimte, meterkast en opbergkast.
– hal voorzien van dimbare led spots.
– toilet en badkamer.
– slaapkamer met ruimte voor een tweepersoonsbed en kast.
– slaapkamer met stapelbed (zonder matras), voorzien van gepoedercoate trap en ruimte voor een kast.
– ruime master bedroom met terras.
– de constructie is voorzien van dimmers in elke ruimte t.b.v. de led spots.
– een ICY thermostaat
– led verlichte AquaVive logo aan de buitenzijde v.z.v. schemerschakelaar.
– V-vorm aan de beide gevel zijden. Opgetrokken uit aluminium en bekleed met gebeitste houten latten.

Prijs
Prijs vanaf € 219.000,– excl. BTW

Opties:
Voortstuwingspakket: Motor in bun of een inboard diesel. Aangesloten op stuurstand met hydraulische stuurpomp en morse bekabeling voor gashendel,
tank, accu in accubak en boegschroef. Het voortstuwingspakket heeft een vanafprijs van € 23.700,– exclusief BTW.

Garanties
– Dakbedekking: 10 jaar
– Glas: 10 jaar
– Draaiende delen kozijnen: 5 jaar
– Alle elektrische apparatuur incl. pomp: 2 jaar
– Verf systeem: 5 jaar
– Constructie: 5 jaar
– Buitenwand bekleding: 5 jaar
– Vloer (pvc): 10 jaar
– Gas/elektra/water: 10 jaar

Prijzen en technische gegevens zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

koopsom
€ 219.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort bouw
Nieuwbouw
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand