De Opper 0 ong Heeg

0515 559019
info@bintmakelaardij.nl
Verkocht onder voorbehoud

De Opper Heeg

Omschrijving

Op absolute toplocatie mogen wij de laatste wonen/werk bouwkavel in het plan de Opper te Heeg aanbieden.

Gelegen aan open vaarwater is dit dé mogelijkheid uw droomwoning te realiseren. Grote kavel, een directe ontsluiting naar het Heegermeer en vrij uitzicht zijn de kernwaarden van deze kavels.

Welkom op De Opper in Heeg!

– Kavel 1 –
Bouwkavel met een kadastrale maat van 800 m².
Koopprijs: € 275.000,- exclusief 21% BTW, vrij op naam.
In overleg is een kleinere kavelgrootte bespreekbaar.

– Kavel 2 – *** VERKOCHT ***
Bouwkavel met een kadastrale maat van 1.200 m².
Koopprijs: € 350.000,- exclusief 21% BTW, vrij op naam.

Beide kavels zijn gelegen aan open vaarwater op een fraaie locatie. Graag verwijzen wij u naar de media waar de exacte locatie van de kavels is aangegeven.

Nadere informatie:
– Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met architecten en/ of lokale bouwondernemingen welke ervaring hebben in het bouwen van objecten op De Opper.
– Bij aankoop van één de kavels wordt de koper automatisch mede-eigenaar van de voorliggende percelen natuurgrond;
– Bestemming: de betreffende kavels zijn bestemd als een wonen-werken kavel.
– Bebouwingsmogelijkheden: de bebouwing dient aan het door de gemeente Súdwest Fryslân vastgestelde beeldkwaliteitsplan te voldoen. Op aanvraag kunnen wij u dit plan digitaal doen toekomen.

Het eldorado voor watersportliefhebbers, zo wordt dit Friese dorp ook wel genoemd. Heeg is gelegen aan het Heegermeer en verbonden met alle vaarwegen in Friesland. Hierdoor ligt het dorp zeer centraal en is er voor iedere liefhebber van de meren wel iets te doen. Het dorp heeft diverse jachthavens- en werven, verhuurbedrijven en uitstekende watersportvoorzieningen. De horeca is er royaal vertegenwoordigd, want vooral in de zomermaanden zijn de terrassen aan het water drukbezet.
Heeg heeft ruim 2.500 inwoners en biedt vele basisvoorzieningen zoals supermarkt, warme bakker, slager, diverse kledingwinkels, kapper, restaurants, cafés, sportverenigingen, huisartsenpraktijken, basisscholen etc. Naast de aantrekkelijke ligging aan het Heegermeer, ligt Heeg op slechts 9 km afstand van waterpoortstad Sneek.

Bekijk ook de locatie voor een goede indruk van de ruimte, locatie en (bebouwings)mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden en graag meer informatie ontvangen? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, typefouten, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en er kunnen door de koper dan ook geen rechten aan worden ontleend. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden. Onderdeel van de koopovereenkomst is het stellen van een bankgarantie/waarborgsom door koper van 10% van de koopprijs. Een koopovereenkomst tussen particulieren komt tot stand nadat koper(s) en verkoper(s) de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Onderhandelingen en verkoop vinden dan ook pas plaats onder het uitdrukkelijke voorbehoud van het verkrijgen van definitieve goedkeuring van onze opdrachtgever.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bouwgrond, bouwgrond
Soort bouw
Niet van toepassing
Ligging
Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, vrij uitzicht
Bekijk alle kenmerken

Media

Bekijk meer foto's

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand