Badweg 28 A Gorredijk

0515 559019
info@bintmakelaardij.nl
Verhuurd

Badweg 28 A Gorredijk

Omschrijving

Aan de Badweg in Gorredijk mogen wij namens eigenaar een drietal nieuw gerealiseerde units aanbieden. Zeer geschikt voor de ZZP-er maar ook als stalling voor de camper of oldtimer.

Unit A8 – 35 m² – huurprijs € 250,- per maand ex BTW
Unit A9 – 35 m² – huurprijs € 250,- per maand ex BTW
Unit A10 – 35 m² – huurprijs € 250,- per maand ex BTW

De units zijn 3.50 meter breed, zijn 10 meter diep en hebben een vrije hoogte van 3.50 meter aan de voorzijde, oplopend naar 6.30 meter aan de achterzijde, wat de mogelijkheid biedt om een zolder te realiseren.

Geheel nieuw opgeleverd per 1-4-2021 en voorzien van Led TL verlichting, stopcontacten, gootsteen met kraan, een overheaddeur en een loopdeur.
Elektra en water beschikbaar, levering via tussenmeter.
Het terrein is afgesloten door middel van een elektrisch bedienbaar hek welke via een toegangscode kan worden geopend

Aanvaarding: in overleg, vanaf 01-04-2021

Milieukundige aspecten:
Bodemgesteldheid: het is verkoper niet bekend dat er feiten zijn waaruit blijkt dat de grond en/of grondwater onder en/of rondom het object enige verontreiniging bevat die voortzetting van het huidige gebruik belemmerend of die heeft geleid of mogelijk zou kunnen leiden tot een saneringsverplichting van de grond en/of grondwater onder en rondom het object, dan wel het nemen van andere maatregelen. Verkoper heeft geen opdracht verstrekt voor een (verkennend) bodemonderzoek.
Ondergrondse tanks: voor zover aan verkoper is bekend is/zijn in de onroerende zaak geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Asbest: het is verkoper niet bekend of er ten tijde van de bouw van het object asbestcement houdende materialen zijn verwerkt. In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig zijn. Indien deze worden verwijderd dienen door koper maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en aanvaardt alle aansprakelijkheid en gevolgen die uit de aanwezigheid van asbest en/of de verwijdering van asbest uit de onroerende zaak kan voortvloeien.

Huurovereenkomst aspecten:
– Minimale huurtermijn: 12 maanden
– Huurbetaling: Per termijn bij vooruitbetaling. Genoemde huurprijs is exclusief BTW;
– Huurovereenkomst: ROZ model met aanvullende en algemene bepalingen;
– Huurprijsindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI alle huishoudens;
– Bankgarantie: Ter grootte van drie maanden huur, te vermeerderen met BTW en eventuele servicekosten.

Energielabel:
Verkoper beschikt vooralsnog niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen. Indien een energielabel vereist is, zal verkoper hiervoor zorg dragen conform de wettelijk vereiste regels.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u dit bedrijfspand graag bekijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor. Zo kunnen wij in overleg met u een geschikte dag en tijdstip inplannen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, typefouten, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en er kunnen door de koper/ huurder dan ook geen rechten aan worden ontleend. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden. Onderdeel van een koopovereenkomst is het stellen van een bankgarantie/waarborgsom door koper van 10% van de koopprijs. Onderdeel van een huurovereenkomst is het stellen van een bankgarantie/waarborgsom van 3 maanden huur vermeerderd met BTW.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
35 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Gorredijk C 5069
Oppervlakte
35 m²
Perceel
GRD00-C-5069
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand