0515 559019
info@bintmakelaardij.nl

Over Bint makelaars en taxateurs 

Verkopen is een spannend proces. Het is één van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven en daar wil je dan ook goed en vakkundig bij geholpen worden. Je zoekt een makelaar die meedenkt met jouw situatie, wensen en mogelijkheden. Dan ben je bij ons aan het goede adres. Voor zowel particulieren, bedrijven als agrariërs zijn wij van Bint sinds 2001 bij aankoop, verkoop en taxatie van onroerend goed een betrouwbare, bekende en bekwame partner. Wij oefenen ons vak uit met veel plezier en willen onze klanten hierin graag laten delen. Elke opdrachtgever wordt met dezelfde mentaliteit benaderd en behandeld: Open, eerlijk, discreet  en recht door zee!

Dat dit resulteert in veel trouwe klanten, is niet toevallig. We worden gewaardeerd en daar zijn we erg blij mee. Toch doen we voor ons gevoel ‘gewoon ons werk’. Dat begint met het leveren van kwaliteit, tegen een tarief dat reëel is. Daarnaast eisen we van onszelf op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in het vak. Dat betekent up-to-date vakkennis, professionele advisering , duidelijke onderbouwingen en het kunnen verplaatsen in onze klanten en hun situatie. Maar ook “out-of-the-box”durven denken. Immers; sommige oplossingen verdienen nu eenmaal wat inlevingsvermogen, haaks denken en alternatieve benaderingen. Om zo inventief te blijven en jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. Bij ons geen dure woorden of wisselend aanspreekpunt, maar begrijpelijke taal en een vast contactpersoon die jouw situatie kent.

Ons team

Het kloppende hart van ons bedrijf: Dit is waar we trots op zijn: ons team. We gaan voor goud, zijn zeer resultaatgericht en willen niets liever dan tevreden klanten. Wij willen het liefste al jouw verwachtingen overtreffen maar blijven wel altijd nuchter en we houden het simpel. Moeilijke vaktermen? Daar houden wij niet van! Allemaal verschillend en uniek maar allemaal met 1 doel: het creëren van een gezellige werksfeer met vooral veel humor en elke dag ons 100% inzetten voor onze klanten.
Ben jij benieuwd? Kom dan gezellig kennismaken tijdens een kopje koffie of thee.

Graag tot ziens!

Germ, Saskia, Elly en Christina