Mijn favorieten

Je huis verkopen

Speel je met het idee om je huis te gaan verkopen én ben je dan op zoek naar een proactieve betrokken makelaar? Dan komen wij graag bij je langs zodat wij met jou onze werkwijze kunnen bespreken en op welke manier wij je woning in de markt kunnen gaan zetten om tot een optimaal resultaat te komen.
 

VERKOOPMAKELAAR MET EEN EFFECTIEVE VERKOOPSTRATEGIE

Steeds meer oriënteren verkopers van huizen zich om de verkoop (deels) zelf te doen. En inderdaad, er is veel te vinden online, behalve één ding; ervaring. Met ervaring komt marktkennis en gevoel voor timing. Met ervaring komt een groot netwerk, rust en zekerheid. Wij hebben die ervaring, we verstaan ons vak als geen ander. Wij zorgen voor een goede verkoopstrategie zodat dat jouw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Daarom kunnen wij jou als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Als we dit samen hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces.
 

MAKELAARSTEAM

Om een optimale verkoop te garanderen werken wij met korte lijnen. Doordat we een klein team hebben en elkaar op de hoogte houden weten we hoe de stand van zaken is omtrent jou huis. Op deze manier is een zorgvuldige continuïteit van het verkoopproces gegarandeerd. Daarnaast houden we een heel uitgebreid digitaal dossier bij waarin we alles vastleggen. Uiteraard is dit dossier ook voor jou inzichtelijk is. 
 

DESKUNDIG

Bint makelaardij is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Onze makelaar-taxateur is VastgoedCert gecertificeerd en al jaren actief in ons werkgebied. 
 

RUIME BEZICHTIGINGSMOGELIJKHEDEN

Bint makelaardij biedt ruime mogelijkheden aan met betrekking tot het bezichtigen van woningen of het voeren van een verkoopgesprek. Dit kan in de zomerperiode op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur. In de winter doen wij na 17.00 geen verkoopbezichtigingen meer omdat we vinden dat kijkers een huis bij daglicht moeten zien. Je hebt immers maar één keer de kans voor die eerste indruk. In het belang van een voorspoedige verkoop van een woning kunnen wij desgewenst afspreken op zaterdag. Wij nemen hiervoor de tijd!
 

EFFECTIEVE PROMOTIE VAN JE WONING

Bij de verkoop van woningen draait het óók om de presentatie. Wij besteden hier veel, heel veel, aandacht aan. Onder andere in de vorm van een uitgebreide, professioneel gedrukte verkoopbrochure voorzien van foto’s gemaakt door een professionele fotograaf, de vermelding op www.funda.nl en op onze eigen populaire website bintmakelaardij.nl, de vervaardiging van plattegronden van de woning, 360 graden foto's van het huis, een etalagepresentatie door middel van raampresentaties en op ons etalagescherm, flyers, luchtfotografie en video met een drone, te koop borden en een mediapakket op Funda.nl. Onze ervaring is dat onze opvallende en herkenbare Bint huisstijl een positieve bijdrage levert aan de verkoop van een woning. Daarnaast maken wij waar mogelijk gebruik van e-mailmarketing en sociale media om jouw woning extra te promoten.
Indien gewenst kunnen wij jouw woning ook via online advertenties op bijvoorbeeld Facebook meer zichtbaarheid geven. Dankzij onze strategische online aanpak komen onze woning direct onder de aandacht bij een grote groep relevante mensen.

 

DUIDELIJKE COMMUNICATIE

Een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject is essentieel. Bezichtigingen en andere afspraken worden standaard door ons per email bevestigd. Regelmatig evalueren wij met jou de verkoop en stellen – indien nodig – de verkoopstrategie bij.
 

Onze dienstverlening eindigt niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn dan kan je uiteraard nog steeds bij ons terecht.
 

RESULTAAT

Uiteindelijk draait het om het behaalde resultaat. Een graadmeter hiervoor zijn de beoordelingen welke onze klanten ons geven. Gemiddeld worden wij gewaardeerd met een 9,5! Een beoordeling waar we best een beetje trots op zijn!. 
Wil je de beoordelingen lezen? Klik dan hier.

 

Meer informatie over verkopen?

Interesse om bovenstaande eens vrijblijvend met ons door te nemen? Loop dan eens binnen bij ons kantoor aan de Hooiblokstraat 3 in de binnenstad van Sneek, maak een afspraak via email of telefoon of vul onderstaand formulier in. Liever een andere locatie? Wij komen graag bij je langs.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring