Mijn favorieten

Aankoopmakelaar met een realistisch aankoopadvies

Als je op zoek bent naar een koopwoning, dan zijn er voldoende online mogelijkheden om huizen te zoeken en om bezichtigingen aan te vragen. Maar wat doe je als je een woning vindt die voldoet aan jouw wensen en eisen?
 

Als je het ‘juiste gevoel’ krijgt bij het bekijken van ‘dé droomwoning’ dan is het heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseer je dat de verkopend makelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Neem je eigen aankoopmakelaar mee om je goed te laten adviseren. Zo ben je zeker van een realistische kijk op de situatie en krijg je onafhankelijk advies.
 

FULL-SERVICE AANKOOPMAKELAAR

Bint makelaardij adviseert je bij aankoop van je nieuwe woning. Indien je bij ons een zoekopdracht plaatst, begeleiden wij je van A tot Z, full-service dus! Onze dienstverlening bestaat o.a. uit:
 

• het inventariseren van jouw woonwensen;
• het geven van een realistisch woonadvies gebaseerd op de huidige woningmarkt;
• het zoeken naar een geschikte woning;
• de begeleiding van de bezichtigingen;
• onderzoek en advisering over: de bouwkundige staat, de onderhoudsconditie, de prijsstelling en de reële aankoopwaarde, de ligging;
• onderzoek en advisering over de omgevingsfactoren zoals het bestemmingsplan en de milieu-/bodemgesteldheid;
• onderzoek en advisering over de juridische en financiële aspecten van het object;
• het bespreken en uitvoeren van een onderhandelingsstrategie;
• de controle op de koopakte en alle bijbehorende van belang zijnde documenten;
• het uitvoeren van een inspectie voorafgaand aan de overdracht;
• het transport van de woning bij de notaris;
• nazorg als je nog hulp of advies nodig hebt.

 

WERKGEBIED

Vanuit ons kantoor in Sneek zijn wij dagelijks actief met het aankopen van woningen. Grofweg binnen een straal van ca. 25-30 km rond Sneek
 

DESKUNDIG

Bint makelaardij is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dit geeft je extra zekerheid. Daarnaast is onze makelaar-taxateur VastgoedCert gecertificeerd en al jaren actief in ons werkgebied. Wij combineren kwaliteit en kennis. Daarnaast heb je een direct voordeel van ons brede netwerk aan contacten.
 

RUIME BEZICHTIGINGSMOGELIJKHEDEN

Bint makelaardij biedt ruime mogelijkheden met betrekking tot het bezichtigen van woningen of het voeren van een aankoopgesprek. Dit kan op werkdagen van 09:00 uur tot 21:00 uur. In het belang van een voorspoedige aankoop van je nieuwe woning kan je desgewenst afspraken maken in de avonduren of op zaterdag. Bint makelaardij neemt hier graag de tijd voor.
 

ONLINE INFORMATIE

Wij vinden een frequente en transparante communicatie tijdens een zoek- en aankooptraject essentieel. Zo kunnen wij marktontwikkelingen direct naar jou terugkoppelen en eventueel mee laten wegen in de besluitvorming.
 

Onze dienstverlening eindigt overigens niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn dan kan je uiteraard nog steeds bij ons terecht.
 

WONINGAANBOD DOORZOEKEN EN VOLGEN

Wil je direct ons aanbod doorzoeken? Ga dan naar onze zoekpagina, volg ons aanbod via Facebook of Funda, of vul het zoekopdracht formulier in zodat we je op de hoogte kunnen houden.
 

Wat kan Bint makelaardij voor jou betekenen?

Interesse om bovenstaande eens vrijblijvend met ons door te nemen? Loop dan eens binnen bij ons kantoor aan de Hooiblokstraat 3 in de binnenstad van Sneek, maak een afspraak via email of telefoon of vul onderstaand formulier in. Liever een andere locatie? Wij komen graag bij je langs.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring