Zuidwesthoekweg 0 ong Sneek

0515 559019
info@bintmakelaardij.nl
Verkocht

Zuidwesthoekweg Sneek

Omschrijving

Direct naast het station en bushalte van Sneek mogen wij namens eigenaar dit perceel grond van bijna 1.4 hectare aanbieden. Mooi gelegen langs het spoor en deels verhard.

Het perceel grond wordt “as is-where is” aangeboden wat inhoud dat een koper geen voorbehouden kan maken met betrekking tot een eventuele bestemmingswijziging of een bouwvergunning.
De huidige bestemming is “Verkeer-railverkeer”.

Meer:
– eigen grond: 13.648 m²
– bijzonderheden:

Aanvaarding: in overleg

Milieukundige aspecten:
Bodemgesteldheid: het is verkoper niet bekend dat er feiten zijn waaruit blijkt dat de grond en/of grondwater onder en/of rondom het object enige verontreiniging bevat die voortzetting van het huidige gebruik belemmerend of die heeft geleid of mogelijk zou kunnen leiden tot een saneringsverplichting van de grond en/of grondwater onder en rondom het object, dan wel het nemen van andere maatregelen. Verkoper heeft geen opdracht verstrekt voor een (verkennend) bodemonderzoek.
Ondergrondse tanks: voor zover aan verkoper is bekend is/zijn in de onroerende zaak geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Koopovereenkomst aspecten:
– Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.
– Koopovereenkomst: Gebaseerd op het model Koopovereenkomst voor Bedrijfsmatig Onroerend Goed, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen (NVM).
– Notaris: Ter keuze koper

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u dit object graag bekijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor. Zo kunnen wij in overleg met u een geschikte dag en tijdstip inplannen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, typefouten, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en er kunnen door de koper/ huurder dan ook geen rechten aan worden ontleend. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Hoofdfunctie
Verhard buitenterrein
Soort bouw
Niet van toepassing

Oppervlakten en inhoud

Perceel
13.648 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Sneek A 6290
Oppervlakte
13128 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
SNE00-A-6290
Perceelnaam
Sneek A 4848
Oppervlakte
520 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
SNE00-A-4848
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand