Zeilmakersstraat 31 R Sneek

0515 559019
info@bintmakelaardij.nl
Verkocht

Zeilmakersstraat 31 R Sneek

Omschrijving

Op bedrijventerrein “De Hemmen” bieden wij aan de Zeilmakersstraat deze verzorgde en compleet uitgevoerde bedrijfsunit aan.
De ruimte is een compacte, zelfstandige hoekunit in een bedrijfsverzamelgebouw. Uitstekende locatie voor onder andere opslag/berging (evt. in combinatie met klein kantoortje) en startende ondernemingen.

Met een oppervlakte van 50 m² op de begane grond en 50 m² op de verdieping geschikt voor een verscheidenheid aan doeleinden.
Uitgevoerd met (kracht)stroom aansluiting (met voldoende groepen), gas en water. Verwarming middels een CV ketel welke is aangesloten op een heater. Keurig toilet.

Vloerbelasting begane grond tot ca. 1000 kg m², verdiepingsvloer ca. 250 kg m². Staalskelet met sandwichpanelen en kalkzandstenen scheidingswanden tussen de units. Handmatig bediende overheaddeur.

Parkeren is mogelijk voor de unit.

Dit pand is gelegen op het bedrijvenpark “De Hemmen-A7”, een modern gemengd bedrijvenpark, geschikt voor industriële bedrijven, bouw- en aannemingsbedrijven, (groot-)handelsondernemingen, transport- en distributiebedrijven. Het heeft een ruime en toegankelijke infrastructuur, een open bebouwing, groensingels en waterpartijen welke “De Hemmen-A7” een representatief karakter geven. Het bedrijventerrein is direct ontsloten naar de snelweg A7.

Aanvaarding: in overleg

Koopovereenkomst aspecten:
– Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.
– Koopovereenkomst: Gebaseerd op het model Koopovereenkomst voor Bedrijfsmatig Onroerend Goed, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen (NVM).
– Notaris: Ter keuze koper
– Verplichting tot deelname in de Beheervereniging. Jaarlijkse bijdrage ca. 300,-.

Bestemming:
Of het door koper beoogde gebruik binnen het bestemmingsplan valt, dient door de koper zelf bij de gemeente te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en) van overheidswege dient door koper zelf en voor eigen rekening te geschieden.

Energielabel:
Verkoper beschikt vooralsnog niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen. Indien een energielabel vereist is, zal verkoper hiervoor zorg dragen conform de wettelijk vereiste regels.

Bekijk de plattegronden voor een goede indruk van de ruimte, locatie en (indelings)mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u dit bedrijfspand graag bekijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor. Zo kunnen wij in overleg met u een geschikte dag en tijdstip plannen.

Disclaimer:
Deze informatie (inclusief bijlagen) van Bint bedrijfsmakelaars is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.
Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Onderhandelingen en verkoop/ verhuur vinden dan ook pas plaats onder het uitdrukkelijke voorbehoud van het verkrijgen van definitieve goedkeuring van onze opdrachtgever.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
983 m²
Bedrijfshal oppervlakte
100 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Sneek H 352
Oppervlakte
50 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
H-H-352
Perceelnaam
Sneek H 353
Oppervlakte
933 m²
Eigendomssituatie
Eigendom belast met beperkte rechten
Perceel
SNE00-H-353
Bekijk alle kenmerken

Media

Bekijk meer foto's

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand