Stationsweg 0 ong Stavoren

0515 559019
info@bintmakelaardij.nl
Verkocht

Stationsweg Stavoren

Omschrijving

Vlakbij het station en centrum van Stavoren mogen wij namens eigenaar dit perceel grond van bijna 1.3 hectare aanbieden. Mooi gelegen langs het spoor en deels verhard.

Het perceel grond wordt “as is-where is” aangeboden wat inhoud dat een koper geen voorbehouden kan maken met betrekking tot een eventuele bestemmingswijziging of een bouwvergunning.
De huidige bestemming is “Groen”.

Meer:
– eigen grond: 12.875 m²

Aanvaarding: in overleg

Milieukundige aspecten:
Bodemgesteldheid: het is verkoper niet bekend dat er feiten zijn waaruit blijkt dat de grond en/of grondwater onder en/of rondom het object enige verontreiniging bevat die voortzetting van het huidige gebruik belemmerend of die heeft geleid of mogelijk zou kunnen leiden tot een saneringsverplichting van de grond en/of grondwater onder en rondom het object, dan wel het nemen van andere maatregelen. Verkoper heeft geen opdracht verstrekt voor een (verkennend) bodemonderzoek.
Ondergrondse tanks: voor zover aan verkoper is bekend is/zijn in de onroerende zaak geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Koopovereenkomst aspecten:
– Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.
– Koopovereenkomst: Gebaseerd op het model Koopovereenkomst voor Bedrijfsmatig Onroerend Goed, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen (NVM).
– Notaris: Ter keuze koper

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u dit object graag bekijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor. Zo kunnen wij in overleg met u een geschikte dag en tijdstip inplannen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, typefouten, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en er kunnen door de koper/ huurder dan ook geen rechten aan worden ontleend. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Hoofdfunctie
Verhard buitenterrein
Soort bouw
Niet van toepassing
Bekijk alle kenmerken

Media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand