Spikerboor 28 30 Akkrum

0515 559019
info@bintmakelaardij.nl
Verhuurd

Spikerboor 28 30 Akkrum

Omschrijving

Namens opdrachtgevers mogen wij een tweetal naast elkaar gelegen nieuwe bedrijfsunits aan de Spikerboor in Akkrum aanbieden. Gezamenlijk te huur, maar ook los van elkaar. Gelegen op korte afstand van de A32 en zeer geschikt voor een verscheidenheid aan bedrijven.

Elke unit heeft een afmeting op de begane grond van ca. 46 m² met een hoogte van 6.75 m¹ aan de voorzijde en oplopend naar 7.50 m¹ aan de achterzijde. Daarnaast is een verdiepingsvloer (met vaste trap) gerealiseerd van ca. 40 m².
De units worden opgeleverd met toilet, wasbak en warmwatervoorziening middels een boiler.

De units hebben een gefundeerde vloer middels gewapende betonnen funderingsbalk op vaste grondslag en is gebouwd middels een stalen constructie met stalen sandwichplaten met aluminium binnen- en buitenzijde en een kern van PIR schuim met een warmteweerstand van 3,5 m2 K/W. Toegangsdeur en een aparte overheaddeur van 350 x 400 cm.
Het dak heeft een warmteweerstand (RC waarde) van 4,5 m2 K/W.
Op het park is 1 centrale meterkast en elke unit heeft een eigen tussenmeter. De elektrische installatie is 220 Volt en 380 Volt
Per unit een wateraansluiting en een voorbereiding voor een toiletafvoer. In overleg met verhuurder is verhuur inclusief een toilet bespreekbaar.

De bedrijfsruimte is geschikt voor bedrijven in de categorie 1 en 2. Hierbij kunt u denken aan het uitoefenen van uw dagelijkse werkzaamheden, de opslag van materialen, verkoop van goederen via internet webshophouders) en als depot voor koeriersdiensten.
Voor meer informatie met betrekking tot de specifieke bestemming en gebruiksmogelijkheden verwijzen wij u graag naar de gemeente Heerenveen.

De aangeboden units zijn gelegen op een kleinschalig park met meerdere units. Het geheel wordt afgesloten middels een op afstand bedienbaar hekwerk.

– Bedrijventerrein Akkrum –
Akkrum bevindt zich in het hart van Friesland, aan de rand van het Friese merengebied. Op het bedrijventerrein van Akkrum bevinden zich uiteenlopende bedrijven die zowel regionaal als in heel Noord-Nederland actief zijn. Het
bedrijventerrein bevindt zich nabij de snelweg A32 (Leeuwarden-Heerenveen) en op loopafstand van treinstation Akkrum (NS), waarmee er een vlotte ontsluiting is vanaf het eigen terrein.

– Huurprijzen –
Unit 28-30: Verhuurd
Unit 28-31: € 475,- ex BTW per maand

– Huurovereenkomst –
– Huurbetaling: Per termijn bij vooruitbetaling. Genoemde huurprijs is exclusief BTW;
– Huurovereenkomst: ROZ model met aanvullende en algemene bepalingen;
– Huurprijsindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI alle huishoudens;
– Bankgarantie of borg: Ter grootte van drie maanden huur, te vermeerderen met BTW en eventuele servicekosten.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u dit bedrijfspand graag bekijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor. Zo kunnen wij in overleg met u een geschikte dag en tijdstip inplannen.

Disclaimer:
Deze informatie (inclusief bijlagen) van “Bint Makelaardij bv” is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan “Bint Makelaardij bv” geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend. Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Onderdeel van een huurovereenkomst is het stellen van een bankgarantie/waarborgsom van 3 maanden huur vermeerderd met BTW.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bedrijfshal oppervlakte
172 m²
Bedrijfshal units vanaf
86 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Akkrum B 4351
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
AKM02-B-4351
Perceelnaam
Akkrum B 4351
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
AKM02-B-4351
Bekijk alle kenmerken

Media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand