Selfhelpweg 9 montage Sneek

0515 559019
info@bintmakelaardij.nl
Verkocht

Selfhelpweg 9 montage Sneek

Omschrijving

– Bedrijfshal –
Een hal van ca. 600 m² (ca. 40 * 15 m¹) met een vrije hoogte van ca. 7,00 m¹. Van de hal is een deel voorzien van een verdiepingsvloer van ca. 150 m². Naast de hal een werkplaats, kantoor/ kantine en eigen sanitair.
De hal is opgetrokken in een stalen spantconstructie, vrijdragend en aan de voorzijde voorzien van een grote overheaddeur. Verwarming middels heaters.
Nutsvoorzieningen middels een tussenmeter.

Het geheel is gelegen aan de Woudvaart welke direct ontsloten is richting “De Brekken” en naar de Stadsgracht van Sneek. Daarnaast is de oprit naar de A7 op ca. 600 meter afstand waardoor de ontsluiting over zowel weg als water zeer goed is.

Sneek is natuurlijk één van de elf steden en onder meer bekend door de welbekende Waterpoort, het Sneekermeer, maar ook de jaarlijkse Sneekweek, één van de leukste en gezelligste watersportevenementen van het jaar in Nederland. Maar Sneek heeft natuurlijk veel meer! Naast een mooie historische binnenstad met haar grachten en rijke geschiedenis, beschikt Sneek over alle mogelijke voorzieningen die je je maar kunt bedenken, waaronder ook een eigen ziekenhuis en verschillende scholengemeenschappen voor voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs. Sneek is goed bereikbaar door zijn ligging langs de A7 en twee treinstations. De vele voorzieningen en het prachtige centrum met volop detailhandel en tal van leuke horeca gelegenheden dienen niet alleen voor de toeristen en bewoners zelf, maar wordt ook wel gezien als het centrum van de gemeente Súdwest-Fryslân met haar circa 90.000 inwoners.

Meer:
– Bestemming: bedrijfsdoeleinden, welke geheel of grotendeels op de watersport zijn gericht. bedrijfsactiviteiten t/m bedrijfscategorie 3.2. Voor meer informatie hebben wij het bestemmingsplan digitaal voor u beschikbaar. Uiteraard kunt u ook contact met de gemeente Súdwest Fryslân opnemen om te verifiëren of uw bedrijfsplan past binnen het vigerende bestemmingsplan.
– bijzonderheden: recht van overpad (over en weer) om te komen en gaan naar de naastgelegen percelen en naar de boothelling.

Aanvaarding: in overleg

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
1.075 m²
Bedrijfshal oppervlakte
600 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Sneek C 10659
Oppervlakte
1075 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
SNE00-C-10659
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand