Selfhelpweg 7 Sneek

0515 559019
info@bintmakelaardij.nl

Selfhelpweg 7 Sneek

€ 495 per maand

Omschrijving

Op zoek naar een kantoorruimte in Sneek? Kom dan kijken bij deze geheel nieuw gerealiseerde kantoorruimte aan de Selfhelpweg in Sneek. Met een eigen entree, voldoende parkeergelegenheid, de snelweg A7 op ca. 1.000 meter en met zicht over het water van de Woudvaart met recht een toplocatie.

De kantoorruimte is gelegen direct naast het havenkantoor en heeft een eigen entree. Je kan gebruik maken van de gezamenlijke faciliteiten als sanitair, pantry (met koffievoorziening) en wifi.

Het kantoor wordt startklaar opgeleverd. Verwarming (vloerverwarming) en elektra via tussenmeters.

Huurprijs: € 495,- ex BTW per maand. Daarnaast betaal je een nader overeen te komen bedrag als voorschot op de verwarming/ elektra en als bijdrage in de kosten van het gebruik van de pantry.

Sneek is natuurlijk één van de elf steden en onder meer bekend door de welbekende Waterpoort, het Sneekermeer, maar ook de jaarlijkse Sneekweek, één van de leukste en gezelligste watersportevenementen van het jaar in Nederland. Maar Sneek heeft natuurlijk veel meer! Naast een mooie historische binnenstad met haar grachten en rijke geschiedenis, beschikt Sneek over alle mogelijke voorzieningen die je je maar kunt bedenken, waaronder ook een eigen ziekenhuis en verschillende scholengemeenschappen voor voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs. Sneek is goed bereikbaar door zijn ligging langs de A7 en twee treinstations. De vele voorzieningen en het prachtige centrum met volop detailhandel en tal van leuke horeca gelegenheden dienen niet alleen voor de toeristen en bewoners zelf, maar wordt ook wel gezien als het centrum van de gemeente Súdwest-Fryslân met haar circa 90.000 inwoners.

Aanvaarding: in overleg

Huurovereenkomst aspecten:
– Huurbetaling: Per termijn bij vooruitbetaling. Genoemde huurprijs is exclusief BTW;
– Huurtermijn: minimaal 12 maanden;
– Huurovereenkomst: ROZ model met aanvullende en algemene bepalingen;
– Huurprijsindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI alle huishoudens;
– Bankgarantie: Ter grootte van drie maanden huur, te vermeerderen met BTW en eventuele servicekosten.

Energielabel:
Verkoper beschikt vooralsnog niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen. Indien een energielabel vereist is, zal verkoper hiervoor zorg dragen conform de wettelijk vereiste regels.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u deze kantoorruimte graag bekijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor. Zo kunnen wij in overleg met u een geschikte dag en tijdstip inplannen.

Disclaimer:
Deze informatie (inclusief bijlagen) van “Bint Makelaardij bv” is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan “Bint Makelaardij bv” geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend. Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Onderdeel van een koopovereenkomst is het stellen van een bankgarantie/waarborgsom door koper van 10% van de koopprijs. Onderdeel van een huurovereenkomst is het stellen van een bankgarantie/waarborgsom van 3 maanden huur vermeerderd met BTW.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 495 per maand
Aangeboden sinds
8 mei 2024
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Kantoorruimte oppervlakte
25 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand