Leeuwarderstraatweg 117 Heerenveen

0515 559019
info@bintmakelaardij.nl

Leeuwarderstraatweg 117 Heerenveen

Vraagprijs € 330.000 k.k.

Omschrijving

Op een locatie direct aan de doorgaande weg mogen wij deze halfvrijstaande bedrijfsruimte van ca. 450 m² oppervlakte op een perceel van 1.673 m² aanbieden.

Vrij indeelbaar en recent voorzien van nieuwe dakbedekking. De elektra aansluiting van 3 x 80 ampère maakt, in combinatie met het ruime verharde buitenterrein, het pand geschikt voor een brede doelgroep.

Dit bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein ”Leeuwarderstraatweg”, een gemengd bedrijventerrein aan de noordkant van Heerenveen. Voor de aanleg van de A32 was de Leeuwarderstraatweg de doorgaande route naar Leeuwarden. Het gebied kent een verscheidenheid aan ondernemers, groot en klein en actief in verschillende branches. Op een aantal locaties zijn bedrijfswoningen aanwezig.

Meer:
– eigen grond: 1.673 m²
– goede ontsluiting richting A7
– het bestemmingsplan biedt, onder voorwaarden, mogelijkheden tot het realiseren van een bedrijfswoning. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden hiervan, verwijzen wij u naar de gemeente Heerenveen.
– beschikbaar is een verkennend bodemonderzoek uit 2021. Conclusie hieruit is dat er geen verontreiniging bekend is die het gebruik belemmerd.

Aanvaarding: in overleg

Koopovereenkomst aspecten:
– Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.
– Koopovereenkomst: Gebaseerd op het model Koopovereenkomst voor Bedrijfsmatig Onroerend Goed, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen (NVM).
– Notaris: Ter keuze koper

Bestemming:
Of het door koper beoogde gebruik binnen het bestemmingsplan valt, dient door de koper zelf bij de gemeente te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en) van overheidswege dient door koper zelf en voor eigen rekening te geschieden.

Energielabel:
Verkoper beschikt vooralsnog niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen. Indien een energielabel vereist is, zal verkoper hiervoor zorgdragen conform de wettelijk vereiste regels.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u dit bedrijfspand graag bekijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor. Zo kunnen wij in overleg met u een geschikte dag en tijdstip plannen.

Disclaimer:
Deze informatie (inclusief bijlagen) van Bint bedrijfsmakelaars is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.
Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Onderhandelingen en verkoop/ verhuur vinden dan ook pas plaats onder het uitdrukkelijke voorbehoud van het verkrijgen van definitieve goedkeuring van onze opdrachtgever.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

vraagprijs
€ 330.000 kosten koper
Aangeboden sinds
16 februari 2024
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
1.673 m²
Bedrijfshal oppervlakte
450 m²
Terrein oppervlakte
800 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Tjalleberd A 11662
Oppervlakte
1673 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
TLB00-A-11662
Bekijk alle kenmerken

Media

Bekijk meer foto's

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand