Grootzand 15 Sneek

0515 559019
info@bintmakelaardij.nl

Grootzand 15 Sneek

Vraagprijs € 299.500 k.k.

Omschrijving

Dit prachtige, karakteristieke, winkelpand is gelegen aan het Grootzand 15, direct in het historische stadscentrum van Sneek.
Het Grootzand is onderdeel van het winkelhart van Sneek, waar verschillende winkels zoals Fiftysix, Xenos en The Sting, restaurants en andere bedrijven op korte afstand gevestigd zijn evenals mooie diversiteit aan lokale speciaalzaken. In de nabije omgeving bevinden zich diverse parkeervoorzieningen zoals parkeergarage Boschplein en het Martiniplein.
Een uitstekende locatie voor detailhandel!

INDELING:
Op de begane grond de commerciële ruimte van ca. 100 m2. De winkel is voorzien van een keuken met toilet, en een magazijnruimte.

Sneek is natuurlijk één van de elf steden van Friesland en onder meer bekend door de welbekende Waterpoort, het Sneekermeer, maar ook de jaarlijkse Sneekweek, één van de leukste en gezelligste watersportevenementen van het jaar in Nederland. Maar Sneek heeft natuurlijk veel meer! Naast een mooie historische binnenstad met haar grachten en rijke geschiedenis, beschikt Sneek over alle mogelijke voorzieningen die je je maar kunt bedenken, waaronder ook een eigen ziekenhuis en verschillende scholengemeenschappen voor voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs. Sneek is goed bereikbaar door zijn ligging langs de A7 en twee treinstations. De vele voorzieningen en het prachtige centrum met volop detailhandel en tal van leuke horeca gelegenheden dienen niet alleen voor de toeristen en bewoners zelf, maar wordt ook wel gezien als het centrum van de gemeente Súdwest-Fryslân met haar circa 90.000 inwoners.

Meer:
– eigen grond: 134 m².

Aanvaarding: in overleg.

Huurovereenkomst aspecten:
– Huurtermijn: bij voorkeur 5 +5 jaar. Afwijkende termijnen in overleg;
– Huurbetaling: Per termijn bij vooruitbetaling. Genoemde huurprijs is exclusief BTW;
– Huurovereenkomst: ROZ model met aanvullende en algemene bepalingen;
– Huurprijsindexering: Jaarlijks, op basis van het CPI alle huishoudens;
– Bankgarantie: Ter grootte van drie maanden huur, te vermeerderen met BTW en eventuele servicekosten.

Bestemming:
Of het door huurder beoogde gebruik binnen het bestemmingsplan valt, dient door de huurder zelf bij de gemeente te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en) van overheidswege dient door huurder zelf en voor eigen rekening te geschieden.

Energielabel: B

Bekijk ook de plattegronden voor een goede indruk van de ruimte, locatie en (indelings)mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u dit winkelpand graag bekijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor. Zo kunnen wij in overleg met u een geschikte dag en tijdstip inplannen.

Disclaimer:
Deze informatie (inclusief bijlagen) van Bint bedrijfsmakelaars is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Onderhandelingen en verkoop/ verhuur vinden dan ook pas plaats onder het uitdrukkelijke voorbehoud van het verkrijgen van definitieve goedkeuring van onze opdrachtgever.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

vraagprijs
€ 299.500 kosten koper
Aangeboden sinds
22 maart 2024
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Winkelruimte oppervlakte
100 m²
Winkelruimte verkoopvloeroppervlakte
100 m²

Energie

Energielabel
B

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Sneek B 5118
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
SNE00-B-5118

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op korte afstand meerdere parkeermogelijkheden.
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand