Expansielaan 1 6 Heerenveen

0515 559019
info@bintmakelaardij.nl
Verkocht

Expansielaan 1 6 Heerenveen

Omschrijving

Op bedrijventerrein “Het Kanaal” mogen wij namens opdrachtgever deze zeer nette bedrijfsunit te koop aanbieden.
Zeer geschikt voor de ZZP-er, maar ook voor stalling van camper, caravan of opslag van materialen.

Voorzien van een gecoate vloer op de begane grond, uitgebreide elektra aansluitingen en water met spoelbak. Op de verdieping een keurig toilet en ruim voldoende bergruimte.
Het geheel is te betreden middels de loopdeur of door gebruik te maken van elektrisch bedienbare overheaddeur (met afstandsbediening)

Bijzonderheden:
– Oppervlakten: begane grond ca. 80 m², verdieping ca. 50 m².
– autolift en aanverwante zaken alsmede de stellingen zijn te overname.
– Er is een jaarlijkse bedrage aan de VVE verschuldigd van ca. 150,- per jaar ten bate van onderhoud van de bestrate wegen op het terrein.

Aanvaarding: in overleg

Koopovereenkomst aspecten:
– Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.
– Koopovereenkomst: Gebaseerd op het model Koopovereenkomst voor Bedrijfsmatig Onroerend Goed, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen (NVM).
– Notaris: Ter keuze koper

Bestemming:
Of het door koper beoogde gebruik binnen het bestemmingsplan valt, dient door de koper zelf bij de gemeente te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en) van overheidswege dient door koper zelf en voor eigen rekening te geschieden.

Energielabel:
Verkoper beschikt vooralsnog niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen. Indien een energielabel vereist is, zal verkoper hiervoor zorgdragen conform de wettelijk vereiste regels.

Bekijk de plattegronden voor een goede indruk van de ruimte, locatie en (indelings)mogelijkheden.
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u dit bedrijfspand graag bekijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor. Zo kunnen wij in overleg met u een geschikte dag en tijdstip plannen.

Disclaimer:
Deze informatie (inclusief bijlagen) van Bint bedrijfsmakelaars is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.
Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Onderhandelingen en verkoop/ verhuur vinden dan ook pas plaats onder het uitdrukkelijke voorbehoud van het verkrijgen van definitieve goedkeuring van onze opdrachtgever.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
2 februari 2024
Status
Verkocht
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
81 m²
Bedrijfshal oppervlakte
130 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Tjalleberd F 2314
Oppervlakte
81 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
TLB00-F-2314
Bekijk alle kenmerken

Media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand