Discreet

0515 559019
info@bintmakelaardij.nl
Verhuurd

Discreet

Omschrijving

Op perfecte zichtstand in het centrum van Sneek mogen wij aan de Prins Hendrikkade 18 staat dit aansprekende pand.
Te huur is de begane grond van ruim 103 m². Recent binnen en buiten gemoderniseerd en uitermate geschikt als lunchroom, restaurant, detailhandelsvestiging of kantoor.

De oplevering is in casco staat waarbij de begane grond wordt voorzien van een betonvloer, het sanitair geheel is vernieuwd en het pand buitenom is geschilderd. Het verwachte energielabel is label A.
De verdieping behoort niet tot het aangebodene.

Sneek is natuurlijk één van de elf steden van Friesland en onder meer bekend door de welbekende Waterpoort, het Sneekermeer, maar ook de jaarlijkse Sneekweek, één van de leukste en gezelligste watersportevenementen van het jaar in Nederland. Maar Sneek heeft natuurlijk veel meer! Naast een mooie historische binnenstad met haar grachten en rijke geschiedenis, beschikt Sneek over alle mogelijke voorzieningen die je je maar kunt bedenken, waaronder ook een eigen ziekenhuis en verschillende scholengemeenschappen voor voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs. Sneek is goed bereikbaar door zijn ligging langs de A7 en twee treinstations. De vele voorzieningen en het prachtige centrum met volop detailhandel en tal van leuke horeca gelegenheden dienen niet alleen voor de toeristen en bewoners zelf, maar wordt ook wel gezien als het centrum van de gemeente Súdwest-Fryslân met haar circa 90.000 inwoners.

Meer:
– eigen grond: 103 m²

Aanvaarding: in overleg

Huurovereenkomst aspecten:
– Huurbetaling: Per termijn bij vooruitbetaling. Genoemde huurprijs is exclusief BTW;
– Huurovereenkomst: ROZ model met aanvullende en algemene bepalingen;
– Huurprijsindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI alle huishoudens;
– Bankgarantie: Ter grootte van drie maanden huur, te vermeerderen met BTW en eventuele servicekosten.

Bestemming:
Of het door huurder beoogde gebruik binnen het bestemmingsplan valt, dient door de huurder zelf bij de gemeente te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en) van overheidswege dient door huurder zelf en voor eigen rekening te geschieden.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u dit bedrijfspand graag bekijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor. Zo kunnen wij in overleg met u een geschikte dag en tijdstip inplannen.

Disclaimer:
Deze informatie (inclusief bijlagen) van Bint bedrijfsmakelaars is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.
Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Onderhandelingen en verkoop/ verhuur vinden dan ook pas plaats onder het uitdrukkelijke voorbehoud van het verkrijgen van definitieve goedkeuring van onze opdrachtgever.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
22 februari 2024
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Horeca
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
106 m²
Winkelruimte oppervlakte
103 m²
Winkelruimte verkoopvloeroppervlakte
103 m²
Kantoorruimte oppervlakte
103 m²
Horeca oppervlakte
103 m²
Horeca verkoopvloeroppervlakte
103 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Sneek B 3983
Oppervlakte
106 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
SNE00-B-3983
Bekijk alle kenmerken

Media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand