Mijn favorieten

Zekerheid in taxeren...

In de agrarische sector gaat het zelden om een simpele taxatie. Vrijwel altijd zijn een waardebepaling en advies nauw met elkaar verbonden en vloeit de een uit de ander voort. Of het nu om een relatief simpele of zeer complexe taxatie gaat, Bint makelaardij verzorgt voor jou een complete rapportage toegespitst op het doel van de taxatie.
 

ONS TAXATIERAPPORT

Bestemmingsplannen, milieu- of fijnstofnormen, de flora- en fauna wet; steeds meer zijn deze zaken bepalend voor de weg die je met jouw agrarisch bedrijf inslaat. Dit soort procedures, richtlijnen of plannen van de overheid of nutsbedrijven kunnen van invloed zijn op de vestiging, en exploitatie maar ook op uitbreiding van het bedrijf. De agrarisch makelaar/taxateur van Bint makelaardij besteedt in het taxatierapport en advies uitgebreid aandacht aan eventueel relevante plannen of normen.

Onze taxateur Germ Wijnia is NRVT - kamer Agrarisch Vastgoed -  gecertificeerd Register Makelaar / Taxateur agrarisch vastgoed. Onze taxatierapporten worden daardoor door alle Nederlandse Financieringsinstellingen geaccepteerd. Daarnaast zijn wij hierdoor een gewaardeerd partner bij minnelijke taxaties met de belastingdienst, bijvoorbeeld bij bedrijfsovername of -beëindiging.
 

Meer informatie over taxaties?

Omdat een agrarische taxatie meestal redelijk complex is beginnen wij altijd graag met een gesprek om het vraagstuk in kaart te brengen. Heb je interesse in zo’n gesprek? Loop dan tijdens onze openingstijden eens binnen bij ons kantoor aan de Hooiblokstraat 3 in de binnenstad van Sneek of vraag meer informatie via email of telefoon. Liever een andere locatie? Wij komen graag bij je langs.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring