van Camminghaweg 47 Arum

0515 559019
info@bintmakelaardij.nl
Verkocht

van Camminghaweg 47 Arum

Omschrijving

Ben jij op zoek naar die verrassende woning met ruimte voor bijvoorbeeld kantoor aan huis, Bed en Breakfast of Kangoeroe woning? 5 slaapkamers, twee moderne keukens, twee badkamers en veel ruimte voor en achterhuis? Kom dan kijken bij deze half vrijstaande woning in Arum.

Welkom op de van Camminghaweg 47 in Arum!

Begane grond
De entree brengt je in de hal met trapopgang en douche met toilet. Van hieruit kom je in de ruime living met mooi uitzicht richting de dijk en een moderne open keuken welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur. De houtkachel is niet meer aangesloten maar is een mooi interieuronderdeel in de woonkamer. De openslaande deuren zorgen ervoor dat je nauw in contact staat met buiten naar de serre. De badkamer beschikt over een zwevend toilet en een douchecabine.

Eerste verdieping
Aan de overloop grenzen 3 slaapkamers. Eén van de kamers beschikt over praktische knieschotten, wat zorgt voor extra bergruimte.

Indeling bijgebouw:
De entree brengt je tot de knusse woonkamer met open keuken. De in 2020 geplaatste keuken geeft toegang tot de overkapping aan de achterkant van de woning. Er is op de benedenverdieping een extra slaapkamer gerealiseerd en de badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafel en zwevend toilet en tevens kun je hier je witgoedopstelling kwijt. De trap in de woonkamer komt uit op ruime overloop met veel bergruimte en de grote slaapkamer. De nieuwe kozijnen van het bijgebouw zijn van kunststof. In de woonkamer en in de slaapkamer is airco aanwezig.

Buiten
Voor het huis is een ruime tuin welke grotendeels bestraat is. Ideaal om meerdere auto’s te parkeren. Achter de woning ligt de tuin op het noordoosten met gras en groenpartijen. De losstaande grote stenen schuur is een ideale hobbyruimte voor iedere klusser! Ook is er nog een vrijstaande houten berging.

Meer:
– 22 Zonnepanelen;
– ideaal als kangoeroewoning of als Bed & Breakfast;
– woning is in 2020 grondig gemoderniseerd met o.a. nieuwe inbouwapparatuur in de keuken, grotendeels nieuwe radiatoren, kunststof kozijnen in het bijgebouw, 2 airco units in het bijgebouw, zonnepanelen, nieuwe CV ketel, Keuken in bijgebouw, modernisering sanitair etc.

Bekijk op onze website ook de plattegronden voor een goede indruk van de ruimte, locatie en (indelings)mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden en graag eens binnenkijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor. Zo kunnen wij in overleg een geschikte dag en tijd inplannen.
Wil je liever direct doorgeven wanneer het jou past om een bezichtiging te doen? Ga dan naar onze website, kies voor de betreffende woning en klik op “plan bezichtiging” en vul je voorkeursdatum en tijd(en) in. Wij nemen dan contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, typefouten, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en er kunnen door de koper dan ook geen rechten aan worden ontleend. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden. Onderdeel van de koopovereenkomst is het stellen van een bankgarantie/waarborgsom door koper van 10% van de koopprijs. Een koopovereenkomst tussen particulieren komt tot stand nadat koper(s) en verkoper(s) de koopovereenkomst hebben ondertekend.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1915
Soort dak
Pannen
Ligging
Landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
131 m²
Overige inpandige ruimte
22 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
36 m²
Externe bergruimte
28 m²
Perceel
604 m²
Inhoud
562 m³

Indeling

Aantal kamers
7 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, inloopdouche, toilet, wastafel, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Airconditioning, dakraam, rookkanaal, tv kabel

Energie

Energielabel
B
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Remeha (gas gestookt combiketel uit 2020, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Arum E 841
Oppervlakte
562 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ARM00-E-841
Perceelnaam
Arum E 843
Oppervlakte
42 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ARM00-E-843

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin
Achtertuin
120 m²
Ligging tuin
Gelegen op het oost

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein, openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand