Mijn favorieten

Voor een deskundige taxatie van je (nieuwe) huis

Er zijn tal van situaties denkbaar die aanleiding geven om een woning te laten taxeren. Bijvoorbeeld voor het afsluiten of aanpassen van een opstalverzekering, een eigendomsoverdracht aan de erven, een boedelkwestie of de wens om de hypotheek te verhogen. En vooral ook om een objectief document te hebben over de waarde van het onroerend goed dat wordt aangekocht. Wat de aanleiding ook mag zijn, taxateurs hebben bij de waarde-indicatie met een veelheid van facetten rekening te houden. Kortom; taxeren is een specialisme.
 

DE TAXATEURS VAN BINT MAKELAARDIJ

Onze taxateurs zijn gecertificeerd door het NRVT om taxaties ten bate van financieringen te mogen uitvoeren. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het NWWI en bij TaxateursUnie. Deze instanties valideren (keuren) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs, en zien erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.
Een door Bint makelaardij uitgebrachte woning taxatie wordt geaccepteerd door alle Nederlandse financiers.

 

Een taxatie aanvragen?

Om direct een taxatie aan te vragen vul je onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met je op voor het maken van een afspraak. Eerst meer informatie ontvangen? Loop dan eens binnen bij ons kantoor aan de Hooiblokstraat 3 in de binnenstad van Sneek of maak een afspraak via email of telefoon.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring