Selfhelpweg 9 kantoor Sneek

0515 559019
info@bintmakelaardij.nl

Selfhelpweg 9 kantoor Sneek

€ 650 per maand

Omschrijving

Aan de Selfhelpweg 9 op het terrein van Aquanaut Yachting mogen wij deze kantoorruimte op de eerste verdieping met eigen entree op de begane grond aanbieden.
Het geheel bestaat uit een ruimte van ca. 150 m² welke geschikt is als kantoor of bedrijfsruimte. Veel daglicht en zicht over de jachthaven maken het geheel tot een plezierige werkplek. Parkeren kan op korte afstand van het gebouw.

De ruimte is gelegen aan de achterzijde van de bebouwing waardoor deze voor het ontvangen van gasten minder aantrekkelijk is. Voor personeel en leveranciers uiteraard goed bereikbaar.

Aanvaarding: in overleg, kan op korte termijn.

Huurovereenkomst aspecten:
– Huurbetaling: Per termijn bij vooruitbetaling. Genoemde huurprijs is exclusief BTW;
– Huurovereenkomst: ROZ model met aanvullende en algemene bepalingen;
– Huurprijsindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI alle huishoudens;
– Bankgarantie: Ter grootte van drie maanden huur, te vermeerderen met BTW en eventuele servicekosten.
– bijzonderheden: huurprijs is exclusief gas, water en elektra. Hiervoor wordt in overleg een vaste maandelijkse vergoeding afgesproken, gebaseerd op het voorgenomen gebruik.

Bestemming:
Het aangeboden object ligt binnen het bestemmingsplan “Woudvaart”. De bestemming is “Bedrijventerrein – 2” met de functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 3.2”
Of het door huurder beoogde gebruik binnen het bestemmingsplan valt, dient door de huurder zelf bij de gemeente te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en) van overheidswege dient door huurder zelf en voor eigen rekening te geschieden.

Energielabel:
Verhuurder beschikt vooralsnog niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen. Indien een energielabel vereist is, zal verhuurder hiervoor zorg dragen conform de wettelijk vereiste regels.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u dit bedrijfspand graag bekijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor. Zo kunnen wij in overleg met u een geschikte dag en tijdstip inplannen.

Disclaimer:
Deze informatie (inclusief bijlagen) van Bint makelaardij is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan “Bint Makelaardij bv” geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.
Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Onderhandelingen en verkoop/ verhuur vinden dan ook pas plaats onder het uitdrukkelijke voorbehoud van het verkrijgen van definitieve goedkeuring van onze opdrachtgever.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 650 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
150 m²
Kantoorruimte oppervlakte
150 m²
Bedrijfshal oppervlakte
150 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Sneek C 10711
Oppervlakte
150 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
SNE-C-10711
Bekijk alle kenmerken

Media

Bekijk meer foto's

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand