Bothniakade 26 Sneek

0515 559019
info@bintmakelaardij.nl

Bothniakade 26 Sneek

€ 1.950 per maand

Omschrijving

Op absolute watersport toplocatie bieden wij de watersportwinkel op de Bothniakade in Sneek aan. Te huur als winkelpand met optioneel de overname van de winkelvoorraad waardoor het bedrijf “going concern” kan worden voortgezet.

Als laatste technische watersportwinkel van Sneek mag het bedrijf sinds 1989 op vele vaste klanten rekenen, uiteraard mede door het brede watersportgebonden assortiment maar ook door de ligging aan de Stadsgracht van Sneek, met aanlegmogelijkheden voor boten direct voor deur. Klanten kunnen hun auto (betaald) parkeren langs de kade.

De watersportwinkel is gelegen in het centrum van Sneek, heeft een frontbreedte van circa 6,5 meter en is circa 20 meter diep. De winkel heeft de volgende indeling: entree, verkoopruimte (129 m²), kantoor met kastruimte en pantry, berging en toiletruimte.

Sneek is natuurlijk één van de elf steden van Friesland en onder meer bekend door de welbekende Waterpoort, het Sneekermeer, maar ook de jaarlijkse Sneekweek, één van de leukste en gezelligste watersportevenementen van het jaar in Nederland. Maar Sneek heeft natuurlijk veel meer! Naast een mooie historische binnenstad met haar grachten en rijke geschiedenis, beschikt Sneek over alle mogelijke voorzieningen die je je maar kunt bedenken, waaronder ook een eigen ziekenhuis en verschillende scholengemeenschappen voor voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs. Sneek is goed bereikbaar door zijn ligging langs de A7 en twee treinstations. De vele voorzieningen en het prachtige centrum met volop detailhandel en tal van leuke horeca gelegenheden dienen niet alleen voor de toeristen en bewoners zelf, maar wordt ook wel gezien als het centrum van de gemeente Súdwest-Fryslân met haar circa 90.000 inwoners.

Meer:
– bijzonderheden: de handelsnaam “Westers Nautic” is niet inbegrepen. De winkel zal onder een afwijkende naam moeten worden voortgezet.
– Het aangebodene betreft de begane grond. De bovenwoning (met eigen opgang) is expliciet niet opgenomen in het aanbod.
– Gas, water en elektra op basis van tussenmeters met een maandelijks voorschot.

Aanvaarding: in overleg

Huurovereenkomst aspecten:
– Huurbetaling: Per termijn bij vooruitbetaling. Genoemde huurprijs is exclusief BTW;
– Huurovereenkomst: ROZ model met aanvullende en algemene bepalingen;
– Huurprijsindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI alle huishoudens;
– Bankgarantie: Ter grootte van drie maanden huur, te vermeerderen met BTW en eventuele servicekosten.

Bestemming:
Of het door huurder beoogde gebruik binnen het bestemmingsplan valt, dient door de huurder zelf bij de gemeente te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en) van overheidswege dient door huurder zelf en voor eigen rekening te geschieden.

Energielabel:
Verhuurder beschikt vooralsnog niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen. Indien een energielabel vereist is, zal verhuurder hiervoor zorg dragen conform de wettelijk vereiste regels.

Bekijk ook de plattegronden voor een goede indruk van de ruimte, locatie en (indelings)mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u dit winkelpand graag bekijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor. Zo kunnen wij in overleg met u een geschikte dag en tijdstip inplannen.

Disclaimer:
Deze informatie (inclusief bijlagen) van Bint bedrijfsmakelaars is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.
Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Onderhandelingen en verkoop/ verhuur vinden dan ook pas plaats onder het uitdrukkelijke voorbehoud van het verkrijgen van definitieve goedkeuring van onze opdrachtgever.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 1.950 per maand
Aangeboden sinds
6 maart 2023
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
170 m²
Winkelruimte oppervlakte
158 m²
Winkelruimte verkoopvloeroppervlakte
129 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Sneek B 4943
Oppervlakte
170 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
SNE-B-4943
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Bothniakade 26
Sneek
€ 1.950 per maand