Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Koperslagersstraat 42 SNEEK

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Op bedrijventerrein De Hemmen, aan de westkant van Sneek, vlakbij de ontsluiting van de A-7 gelegen keurige kantoorunit / bedrijfsunit in het bedrijfsverzamelgebouw "Midi Center".
Deze unit is deels ingericht als kantoorruimte met kantine op de eerste verdieping. De begane grond is deels ingericht als kantoorruimte en bedrijfsruimte . De unit is voorzien van een overheaddeur en loopdeur t.b.v. de toegang.
Een ideale/praktische combinatie van kantoorruimte en bedrijfsruimte op één locatie.

Welkom op de Kopersslagersstraat 42 !

INDELING:
BEGANE GROND:
entree, overheaddeur, meterkast voorzien van krachtstroomaansluiting, bedrijfsruimte met heaterverwarming, kantoorruimte, Vaste trap naar 1e verdieping.
circa 40 m² bedrijfsruimte (uit te breiden met circa 35 m² naar totaal dus 75 m²), 35 m² kantoorruimte;

VERDIEPING:
kantine met keuken met inbouwvaatwasser en close-in-boiler, kantoorruimte.
circa 45 m² kantoorruimte en kantine.

BUITENOM:
Ruim voldoende parkeerruimte direct naast en rondom de unit.

Dit pand is gelegen op de Hemmen-A7, een modern gemengd bedrijvenpark, geschikt voor industriële bedrijven, bouw- en aannemingsbedrijven, (groot-)handelsondernemingen, transport- en distributiebedrijven. Het heeft een ruime en toegankelijke infrastructuur.
De open bebouwing, groensingels en waterpartijen geven De Hemmen-A7 een representatief karakter. De zichtlocaties langs de snelweg hebben een duidelijk herkenbaar profiel. Het bedrijvenpark is volop in ontwikkeling.
Bij de vormgeving is veel aandacht voor een duidelijke wervende structuur, ruimtelijke kwaliteit en een goede integratie met het landschap. Bij de gronduitgifte wordt ingespeeld op vraag naar verschillende soorten kavels, overeenkomstig de wensen en behoeften van het bedrijfsleven.

Meer:
- eigen grond: 78 m²
- De unit is o.a. voorzien van: systeemplafonds met verlichtingsarmaturen / gipsplafonds met opbouw tl-armaturen, meterkast met krachtstroomaansluitingen, scheidingswanden t.b.v. indeling, c.v.-ketel t.b.v. verwarming.
- Bijdrage VvE: € 300,- per jaar
- Bestemming: De bestemming voor dit gedeelte "Hemmen I" is handel en nijverheid welke vallen onder de "klasse II". De gebruiksmogelijkheden variëren van stalling- hobby- en productieruimte tot kantoor- en/of showroom in combinatie met opslag. Het bestemmingsplan laat ambachtelijke bedrijven, groothandelsbedrijven en opslag toe.
- Vloerbelasting: begane grond max. 500 kg, verdiepingsvloer max. belasting 250 kg/m².
- Onderdeel van de koopovereenkomst is een "niet-zelfgebruikt" clausule.

Aanvaarding:
In overleg.

Energielabel:
Verkoper beschikt vooralsnog niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen. Indien een energielabel vereist is, zal verkoper hiervoor zorg dragen conform de wettelijk vereiste regels.

Bekijk ook de 360 graden tour in en rond het bedrijfsobject en de plattegronden voor een goede indruk van de ruimte, locatie en (indelings)mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u dit bedrijfspand graag bekijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor. Zo kunnen wij in overleg met u een geschikte dag en tijdstip inplannen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
110 m²
In units vanaf
110 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sneek
Sectie
E
Perceel
1803
Oppervlakte
78 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Sneek
Sectie
E
Perceel
1794
Oppervlakte
1105 m²
Eigendomssituatie
zie akte
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Koperslagersstraat 42 SNEEK

naar Koperslagersstraat 42 SNEEK
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object