Vorige | Volgende

Koperslagersstraat 15 a SNEEK

Huurprijs € 875 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Op zoek naar opslag of bedrijfsruimte? Namens onze opdrachtgever bieden wij een bedrijfsruimte van ca. 300 m² met inpandig kantoor aan op industrieterrein de Hemmen in Sneek.

De bedrijfsruimte is voorzien van een overheaddeur (3 meter breed, 4 meter hoog) met separate loopdeur en is opgedeeld in 150 m² op de begane grond en 150 m² op de verdieping (bereikbaar via vaste trap). Op de verdieping is tevens het inpandige kantoor van ca. 17 m² gesitueerd. Voor de loods is ruimte voor 2-3 personenauto's.

De aangeboden huurprijs is exclusief BTW en exclusief servicekosten (gas, water en elektra (220 en 380 aanwezig)). de hoogte van de servicekosten is nader te bepalen en afhankelijk van het gebruik door de huurder.
Looptijd van de huurperiode in overleg.

Dit pand is gelegen op het bedrijvenpark "De Hemmen-A7", een modern gemengd bedrijvenpark, geschikt voor industriële bedrijven, bouw- en aannemingsbedrijven, (groot-)handelsondernemingen, transport- en distributiebedrijven. Het heeft een ruime en toegankelijke infrastructuur, een open bebouwing, groensingels en waterpartijen welke "De Hemmen-A7" een representatief karakter geven. De zichtlocaties langs de snelweg hebben een duidelijk herkenbaar profiel. Het bedrijvenpark is volop in ontwikkeling.
Bij de vormgeving is veel aandacht besteed aan een duidelijke wervende structuur, ruimtelijke kwaliteit en een goede integratie met het landschap.

Meer:
- bijzonderheden: verwarming via vloerverwarming op begane grond, Het kantoor wordt verwarmd middels radiatoren.,

Aanvaarding:
In overleg

Huurovereenkomst aspecten:
Huurbetaling: Per termijn bij vooruitbetaling.
Huurovereenkomst: ROZ model met aanvullende en algemene bepalingen.
Huurprijsindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI alle huishoudens.
Bankgarantie: Ter grootte van drie maanden huur, te vermeerderen met BTW en eventuele servicekosten.

Energielabel:
Verkoper beschikt vooralsnog niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen. Indien een energielabel vereist is, zal verkoper hiervoor zorg dragen conform de wettelijk vereiste regels.

Bekijk ook de 360 graden tour in en rond het bedrijfsobject en de plattegronden voor een goede indruk van de ruimte, locatie en (indelings)mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u dit bedrijfspand graag bekijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor. Zo kunnen wij in overleg met u een geschikte dag en tijdstip inplannen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en er kunnen door de koper dan ook geen rechten aan worden ontleend. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Onderdeel van een koopovereenkomst is het stellen van een bankgarantie/waarborgsom door koper van 10% van de koopprijs.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
300 m²
In units vanaf
300 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sneek
Sectie
E
Perceel
212
Oppervlakte
1548 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Koperslagersstraat 15 a SNEEK

naar Koperslagersstraat 15 a SNEEK
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object