Vorige | Volgende

Kolenbranderstraat 21 SNEEK

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Wonen en werken op deze fraai gelegen bouwkavel met schitterend vrij uitzicht over de landerijen.
Namens verkoper bieden wij dit royale perceel van bijna 2.000 m² op de kruising Kolenbranderstraat / Leidekkersstraat op de Hemmen II te Sneek te koop aan.
Perfect gelegen met aan de voorzijde vrij uitzicht richting IJsbrechtum en aan de achterzijde een perceel onbebouwde grond (mag conform bestemmingsplan ook niet bebouwd worden i.v.m. archeologische waarde)
Het betreft een kavel met woon-/ werk bestemming.
Koper kan zijn eigen bouwplan ontwikkelen, volledig in eigen beheer, of (deels) gebruik maken van de reeds aanwezige plannen.

Deze bouwgrond is gelegen op het bedrijvenpark "De Hemmen-A7", een modern gemengd bedrijvenpark, geschikt voor industriële bedrijven, bouw- en aannemingsbedrijven, (groot-)handelsondernemingen, transport- en distributiebedrijven. Het heeft een ruime en toegankelijke infrastructuur, een open bebouwing, groensingels en waterpartijen welke "De Hemmen-A7" een representatief karakter geven. De zichtlocaties langs de snelweg hebben een duidelijk herkenbaar profiel. Het bedrijvenpark is volop in ontwikkeling.
Bij de vormgeving is veel aandacht besteed aan een duidelijke wervende structuur, ruimtelijke kwaliteit en een goede integratie met het landschap.

Meer:
- eigen grond: 1.911 m²
- bijzonderheden: Het betreft een nog onbebouwde kavel. De verkoopprijs wordt derhalve vermeerderd met 21% BTW, maar er is geen overdrachtsbelasting van toepassing. De aangeboden prijs is inclusief notariskosten (bij een door verkoper aan te wijzen notaris) m.b.t. de leveringsakte.

Aanvaarding:
In overleg

Milieukundige aspecten:
Bodemgesteldheid: het is verkoper niet bekend dat er feiten zijn waaruit blijkt dat de grond en/of grondwater onder en/of rondom het object enige verontreiniging bevat die voortzetting van het huidige gebruik belemmerend of die heeft geleid of mogelijk zou kunnen leiden tot een saneringsverplichting van de grond en/of grondwater onder en rondom het object, dan wel het nemen van andere maatregelen. Verkoper heeft geen opdracht verstrekt voor een (verkennend) bodemonderzoek.
Ondergrondse tanks: voor zover aan verkoper is bekend is/zijn in de onroerende zaak geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Koopovereenkomst aspecten:
Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.
Koopovereenkomst: Gebaseerd op het model Koopovereenkomst voor Bedrijfsmatig Onroerend Goed, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen (NVM).
Notaris: Ter keuze koper

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie over deze bouwgrond? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond
Type
Bouwgrond BOG
Bouwtype
Nieuwbouw
Mogelijke functie(s)
Bouwgrond

Oppervlakten en inhoud

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sneek
Sectie
H
Perceel
389
Oppervlakte
1911 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Kolenbranderstraat 21 SNEEK

naar Kolenbranderstraat 21 SNEEK
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object