Vorige | Volgende

Houtdraaiersstraat 4 17 SNEEK

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Namens opdrachtgever bieden wij een keurige in een bedrijfsverzamelgebouw, op Bedrijvenpark De Hemmen II, aan de westkant van Sneek, langs de A-7 aan. De bedrijfsruimte op de begane grond (BVO ca. 50 m2) is voorzien van een overheaddeur (4 x 4,50 m) met loopdeur en handmatig bedienbaar en een toilet. De verdieping (BVO ca. 45m2) is bereikbaar via een vaste trap en voorzien van een keukentje.

ALGEMEEN:
- vloerbelasting maximaal 1000 kg/m2; gestorte glad gevlinderde betonvloer.
- gevels gebouwen opgetrokken uit stalen sandwichpanelen en dak geïsoleerd stalen dak, onderzijde in zicht; buitenwanden: geïsoleerde sandwichpanelen; binnenwanden: massieve betonwanden; houten verdiepingsvloer; overheaddeur met lichtstrook; meterkast: water, elektra, riolering.
- totale vrije hoogte 4,50 m; gevelhoogte 5,50 m; afmeting 10 x 5m.

BUITEN:
Het terrein is gemeenschappelijk eigendom en is voor gemeenschappelijk gebruik.

DE HEMMEN Fase II.
Bedrijvenpark DE HEMMEN-A7 ligt aan de westrand van Sneek, direct aan de autosnelweg A7. De A7 zorgt voor een snelle verbinding met de Randstad via de Afsluitdijk of via Joure en Kampen en is de verbinding via Groningen met Duitsland en Scandinavië.

BESTEMMING:
De bestemming voor dit gedeelte van De Hemmen II is handel en nijverheid, Klasse II. De gebruikersmogelijkheden zijn stalling- hobby- en productieruimte, kantoor- en/of showroom in combinatie met opslag. Het bestemmingsplan laat ambachtelijke bedrijven, groothandelsbedrijven en opslag toe.

Er is geen actieve V.v.e. Eigenaar dient zijn eigendom zelf te verzekeren t.a.v. opstal en een onderhoudsreserve aan te houden.

Aanvaarding:
In overleg

Koopovereenkomst aspecten:
Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.
Koopovereenkomst: Gebaseerd op het model Koopovereenkomst voor Bedrijfsmatig Onroerend Goed, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen (NVM).
Notaris: Ter keuze koper

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u dit bedrijfspand graag bekijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor. Zo kunnen wij in overleg met u een geschikte dag en tijdstip inplannen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsunit
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
95 m²
In units vanaf
95 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sneek
Sectie
H
Indexnummer
A17
Perceel
415
Oppervlakte
51 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Houtdraaiersstraat 4 17 SNEEK

naar Houtdraaiersstraat 4 17 SNEEK
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object