Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Grootzand 6 * SNEEK

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Namens de eigenaar bieden wij op een winkelruimte aan gelegen op de begane grond aan een gracht in het historische kernwinkelgebied van Sneek. De totale oppervlakte bedraagt 180 m2 en het pand heeft een front van 7,5 meter.

Dit winkelpand is gelegen in de nabijheid vele landelijke en regionale filiaalbedrijven.

Huur met het naastgelegen pand Grootzand 8 behoort tot de mogelijkheden waardoor een winkeloppervlakte van ca. 350 m² kan worden gecreëerd.

Nadere informatie:
Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast overeenkomstig de maandprijsindexering volgens de CBS-cijfers ''alle huishoudens'', voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

Zekerheidsinstelling
Bankgarantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt met als basis het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld in 15 augustus 2008, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 20 augustus 2008 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 68/2008.

Voorbehoud
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u deze woning graag bekijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor. Zo kunnen wij in overleg met u een geschikte dag en tijdstip inplannen.

Deze vrijblijvende verkoopinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
180 m²
In units vanaf
180 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Grootzand 6 * SNEEK

naar Grootzand 6 * SNEEK
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object