Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Grootzand 18 SNEEK

Vraagprijs € 1.950 per maand

Bewaar object

Omschrijving

In het hart van Sneek aan de zonnige zijde van het Grootzand, ligt deze prachtige winkelruimte met een frontbreedte van bijna 7.00 meter en een verkoopvloeroppervlakte van ca. 127 m². Een pand met een kenmerkende en herkenbare uitstraling, mede door de historische gevel. Zeer geschikt voor detailhandel maar de verhuurders denken graag met je mee wanneer je een ander concept in gedachten hebt.
Welkom op het Grootzand 18 !

INDELING:
Entree, grote winkelruimte met pantry, toilet en opslagruimte. Het pand is eveneens toegankelijk via een steeg vanaf de Singel.

Het pand is gelegen aan het Grootzand omgeven door detailhandel en dienstverlenende bedrijven. Tevens zijn er meerdere restaurants in de directe omgeving gevestigd. De laatste jaren is door de parkeergarage Boschplein, een extra brug schuin tegenover het pand én extra horeca, de toeloop op dit deel van het Grootzand aanzienlijk vergroot.

Sneek is een bruisende watersportstad, maar Sneek is meer! Naast watersport en het Sneekermeer heeft Sneek nog veel meer te bieden. De stad is rijk bedeeld met monumenten en oude stadsgezichten, heeft diverse musea, een gezellig en gevarieerd winkelcentrum en is rijk aan terrassen, cafés en restaurants. Tel daarbij op de diverse (basis)scholen, de uitstekende ligging t.o.v. de Randstad (Amsterdam binnen 5 kwartier), bus en treinvoorzieningen en het ruime aanbod van bedrijven en ondernemers en je weet het direct; Sneek heeft het!

Meer:
- Vloeroppervlakte: ca. 162 m², waarvan ca. 127 m² winkelruimte en circa 35 m² magazijn-/opslagruimte. Optioneel is het mogelijk het achterliggende pakhuis van ca. 225 m² te betrekken bij het te verhuren object.
- Het pand is in 2004 en 2017 met een vooruitziende blik duurzaam gerenoveerd met energiezuinige verwarming (warmtepomp) en uitstekend geïsoleerde wanden en dak.
- De eigenaren zijn innovatieve ondernemers en staan ook open voor vernieuwende duurzame deelconcepten. Met de gemeente Súdwest-Fryslân zijn gesprekken gaande over mogelijke (gemengde) horeca concepten.
- De bovenliggende appartementen behoren niet tot het verhuren object.

Aanvaarding:
In overleg

Huurovereenkomst aspecten:
Huurperiode: In overleg
Huurbetaling: Per termijn bij vooruitbetaling.
Huurovereenkomst: ROZ model met aanvullende en algemene bepalingen.
Huurprijsindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI alle huishoudens.
Bankgarantie: Ter grootte van drie maanden huur, te vermeerderen met BTW.

Energielabel:
Verkoper beschikt vooralsnog niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen. Indien een energielabel vereist is, zal verkoper hiervoor zorg dragen conform de wettelijk vereiste regels.

Bekijk ook de 360 graden tour in en rond het bedrijfsobject en de plattegronden voor een goede indruk van de ruimte, locatie en (indelings)mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u dit bedrijfspand graag bekijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor. Zo kunnen wij in overleg met u een geschikte dag en tijdstip inplannen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en er kunnen door de koper dan ook geen rechten aan worden ontleend. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Onderdeel van een koopovereenkomst is het stellen van een bankgarantie/waarborgsom door koper van 10% van de koopprijs.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
162 m²
In units vanaf
162 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sneek
Sectie
B
Perceel
4816
Oppervlakte
121 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Sneek
Sectie
B
Perceel
3972
Oppervlakte
174 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Grootzand 18 SNEEK

naar Grootzand 18 SNEEK
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object