Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Doarpsstrjitte 6 EASTERWIERRUM

Vraagprijs € 374.950 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Op zoek naar een woning met bedrijfsruimte in de driekhoek Sneek-Franeker-Leeuwarden? Kom dan kijken bij dit robuuste huis met bedrijfsruimte in Easterwierrum. De ruime woning met 4 slaapkamers, vrij uitzicht, grote tuin en ca. 175 m² bedrijfsruimte ligt op maar liefst 2.425 m² eigen grond
Deze in 1959 gebouwde woning is in de loop der jaren netjes gemoderniseerd en in 2009 uitgebouwd met een heerlijke lichte serre/werkkamer op de begane grond. Een tweetal ruime schuren met verdieping hebben heel veel potentie voor een eigen bedrijf.

Welkom op de Doarpsstrjitte 6 !

INDELING:
BEGANE GROND:
Entree, ruime hal me trapopgang, toilet en de meterkast (11 groepen). De grote woonkamer met houtkachel en houten vloer staat in direct contact met de heerlijke woonkeuken in U-vormige opstelling met diverse inbouwapparatuur. Ook de toegang tot de kelder vind je hier. Doorloop naar grote serre/werkkamer/kantoorruimte met schuifpui naar de achtertuin. Vanuit de keuken kom je in de kleine hal met de deur naar de achtertuin en toegang tot de bijkeuken met witgoedaansluitingen en cv opstelling. Vanuit de bijkeuken kun je zo de schuur binnenstappen.
VERDIEPING:
Via de overloop krijg je toegang tot de 4 slaapkamers op deze verdieping (3 groot, 1 iets kleinere). Ook de badkamer (met douche, ligbad, toilet, bidet, wastafel en stortkoker voor de was) alsmede kastruimte is hier te vinden. Vanaf de overloop middels een vlizotrap toegang tot de bergzolder.

BEDRIJFSRUIMTE:
De 2 aaneengesloten schuren van ca. 175 m² bieden heel veel mogelijkheden. Bedrijf, hobby of opslag is mogelijk maar ook een Bed en Breakfast is een goede optie, mede gezien het feit dat er op de verdieping reeds een eenvoudige gastenkamer is gerealiseerd.

BUITENOM:
Het huis en de bedrijfsruimten zijn keurig onderhouden. Aan de voorzijde ruim voldoende plaats voor het parkeren van auto's terwijl aan de achterzijde heel veel ruimte is voor tuin en beplanting. Op de eigen veranda is het heerlijk toeven in voorjaar, zomer en najaar.

Easterwierrum is landelijk gelegen in de Driehoek Sneek-Franeker-Leeuwarden en heeft ca. 340 inwoners. Met een basisschool, diverse bedrijven en een actief verenigingsleven een dorp waar bewoners met veel plezier wonen. de dagelijkse boodschappen maar ook tandarts, huisarts en openbaar vervoer (trein en bus) zijn beschikbaar in het nabijgelegen Mantgum. Steden als Sneek, Franeker en Leeuwarden zijn in ca. 15 minuten met de auto te bereiken.

Aanvaarding:
In overleg

Milieukundige aspecten:
Bodemgesteldheid: het is verkoper niet bekend dat er feiten zijn waaruit blijkt dat de grond en/of grondwater onder en/of rondom het object enige verontreiniging bevat die voortzetting van het huidige gebruik belemmerend of die heeft geleid of mogelijk zou kunnen leiden.
Ondergrondse tanks: voor zover aan verkoper is bekend is/zijn in de onroerende zaak geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.
Asbest: In de onroerende zaak zijn asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig.

Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Bekijk ook de 360 graden tour in en rond het bedrijfsobject en de plattegronden voor een goede indruk van de ruimte, locatie en (indelings)mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u dit bedrijfspand graag bekijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor. Zo kunnen wij in overleg met u een geschikte dag en tijdstip inplannen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
175 m²
In units vanaf
175 m²
Energielabel
Klasse B

Kadastrale gegevens

Gemeente
Oosterwierum
Sectie
B
Perceel
86
Oppervlakte
915 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Oosterwierum
Sectie
B
Perceel
1016
Oppervlakte
1510 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Doarpsstrjitte 6 EASTERWIERRUM

naar Doarpsstrjitte 6 EASTERWIERRUM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object