Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Businesspark Friesland-West 35 HEERENVEEN

Huurprijs € 35.000 per jaar

Bewaar object

Omschrijving

Namens eigenaar bieden wij op een uitstekende zichtlocatie op Bedrijvenpark Friesland West ligt dit zeer goed onderhouden bedrijfsgebouw (bouwjaar 1999, uitgebreid in 2004) met ca. 358 m² kantoorruimte en ca. 264 m² bedrijfsruimte te huur aan.
Een goed onderhouden geheel wat zeer zeker een bezichtiging waard is!

Welkom op Bedrijvenpark Friesland West 35!

INDELING:
Begane grond:
Eigen entree met ruime hal met receptie, spreekkamers, diverse kantoorruimtes, hal en toiletgroepen. Het totale kantoordeel meet ca. 295 m².
Doorloop naar de bedrijfsruimte met vlak gevlinderde, zwaar te belasten vloer (18 cm dik staalvezelbetonvloer- maximale vloerbelasting 2.500 kg/m²). De bedrijfsruimte heeft een vrije overspanning van ca. 6.00 m¹ en een vloeroppervlakte van ca. 176 m² en heeft een eigen entree aan de achterzijde. Indien nodig kan deze entree worden uitgebreid met bijvoorbeeld een overheaddeur.
Eerste verdieping:
Bereikbaar via de bedrijfsruimte. Op de verdieping bevinden zich de kantine (ca 40 m²) met keukenopstelling en inpandig terras. Tevens is hier nog een kantoor van ca 23 m². De verdiepingsvloer van ca. 88 m² ten bate van opslag huisvest tevens de patchkast en de technische ruimte.

Buitenom:
Het geheel is opgetrokken in een staalconstructie met stalen gevelbeplating, kunststof dakafwerking en kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Rondom het pand is ruim voldoende parkeerruimte op eigen terrein.
Het aangebodene is uitgevoerd met een uitgebreide netwerk infrastructuur en ruim voldoende elektragroepen.

BEDRIJVENPARK FRIESLAND WEST:
Is gelegen in Heerenveen en is een bedrijventerrein van ca. 21 hectare groot. Door de ligging langs de snelweg A7 is het bedrijventerrein goed zichtbaar vanaf de snelweg en ook gemakkelijk te bereiken. Bedrijventerrein Businesspark Friesland-west is bedoeld voor hoogwaardige bedrijven in de lichte industrie, distributie en groothandel. Bij de vormgeving is veel aandacht voor een duidelijke wervende structuur, ruimtelijke kwaliteit en een goede integratie met het landschap.

ENERGIELABEL:
Verkoper beschikt vooralsnog niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen. Indien een energielabel vereist is, zal verkoper hiervoor zorgdragen conform de wettelijk vereiste regels.
Huurvoorwaarden:
- huur wordt met BTW belast;
- Bij aanvang van de huurperiode een waarborgsom/bankgarantie van 3 maanden huur + BTW;
- huur per maand vooraf te voldoen;
- huurcontract model ROZ met jaarlijkse huurprijsindexering;

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u dit object graag bekijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier contact met ons op of loop binnen op ons kantoor. Zo kunnen wij in overleg met u een geschikte dag en tijdstip inplannen.

Deze vrijblijvende verkoopinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor-/bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
625 m²
In units vanaf
295 m²
Opp bedrijfshal
625 m²
In units vanaf
625 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Tjalleberd
Sectie
F
Perceel
1950
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Businesspark Friesland-West 35 HEERENVEEN

naar Businesspark Friesland-West 35 HEERENVEEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object