Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Businesspark Friesland-West 35 * HEERENVEEN

Prijs op aanvraag 

Bewaar object

Omschrijving

Op een uitstekende zichtlocatie op Bedrijvenpark Friesland West ligt dit zeer goed onderhouden bedrijfsverzamelgebouw (bouwjaar 1999, uitgebreid in 2004) met ca. 1.100 m² kantoorruimte en ca. 700 m² bedrijfsruimte. Het bedrijvenverzamelgebouw huisvest diverse bedrijven wat zorgt voor een optimale risicospreiding. Daarnaast zijn nog enkele kantoor en bedrijfsruimtes te huur.
Doordat het object grotendeels verhuurd is, is het pand zeer geschikt als beleggingsobject. Maar ook voor de ondernemer die het pand zelf deels wil gebruiken en deels wil verhuren een unieke kans.

Welkom op Bedrijvenpark Friesland West 35!


INDELING:
Kantoorruimtes: het pand heeft een drietal separate entrees met eigen, open trappenhuis. De kantoorunits zijn uitgevoerd op 2 verdiepingen met een gemeenschappelijke kitchenettes en toiletgroepen. De units zijn allen voorzien van bekabeling t.b.v. internet en deels voorzien van airconditioning. Het geheel is gezekerd middels een alarmsysteem in meerdere groepen. Door de bouw is de indeling van de kantoorruimtes eenvoudig te wijzigen.

Bedrijfsruimtes: vrije hoogte van ca. 6 meter, diverse krachtstroomgroepen, zwaar te belasten begane grond vloer (18 cm dik staalvezelbetonvloer- maximale vloerbelasting 2.500 kg/m²). Een deel van de bedrijfsruimten is uitgevoerd met verdieping.

Het geheel is opgetrokken in een staalconstructie met stalen gevelbeplating, kunststof dakafwerking en kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Rondom het pand is ruim voldoende parkeerruimte op eigen terrein.

Het aangebodene is grotendeels verhuurd. Voor de serieus geïnteresseerde is uiteraard huurdersinformatie beschikbaar.

BEDRIJVENPARK FRIESLAND WEST:
Is gelegen in Heerenveen en is een bedrijventerrein van ca. 21 hectare groot. Door de ligging langs de snelweg A7 is het bedrijventerrein goed zichtbaar vanaf de snelweg en ook gemakkelijk te bereiken. Bedrijventerrein businesspark Friesland-west is bedoeld voor hoogwaardige bedrijven in de lichte industrie, distributie en groothandel. Bij de vormgeving is veel aandacht voor een duidelijke wervende structuur, ruimtelijke kwaliteit en een goede integratie met het landschap.

MEER…
* Eigen grond: 2.464 m²
* Bouwjaar: 1999 / 2004
* Goed onderhouden en geïsoleerd
* uitgebreide netwerkstructuur

ENERGIELABEL:
Verkoper beschikt vooralsnog niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen. Indien een energielabel vereist is, zal verkoper hiervoor zorgdragen conform de wettelijk vereiste regels.

Bekijk ook de 360 graden tour in en rond het bedrijfsobject en de plattegronden voor een goede indruk van de ruimte, locatie en (indelings)mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u dit bedrijfspand graag bekijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor. Zo kunnen wij in overleg met u een geschikte dag en tijdstip inplannen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor-/bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
1.100 m²
In units vanaf
1.100 m²
Opp bedrijfshal
650 m²
In units vanaf
650 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Tjalleberd
Sectie
F
Perceel
1951
Oppervlakte
2464 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Businesspark Friesland-West 35 * HEERENVEEN

naar Businesspark Friesland-West 35 * HEERENVEEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object